A francia nők szépségének öt titka

Forrás: Tumblr -
foci EB 2016 francia titok szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laza sikk, csodás bőr, gyönyörű smink, tökéletes megjelenés - ez jellemzi a francia nőket, így nem is csoda, hogy mindenki kíváncsi rá, mitől ennyire ellenállhatatlanok.

Imádják a klasszikus eleganciát

A francia nők a klasszikus elegancia nagymesterei. Soha nem kombinálják túl a dolgot, kiegészítőből is mindig csak annyi van rajtuk, amennyi kell. A sminkben is élen járnak, a cicaszem és a vörös rúzs alapvető viseletük.

Forrás: Dreamstime

Mernek mások lenni

De nem csak egyfélék tudnak lenni, sőt, kifejezetten szeretnek kísérletezni. Mernek különbözni másoktól, és saját ízlésükre formálnak minden egyes ruhadarabot és kiegészítőt. Gondolj csak Coco Chanelre, aki attól sem félt a 20. század elején, hogy fiúsra vágassa a haját, és férfinadrágot hordjon.

Forrás: AFP

A botox nem opció

Köztudomású, hogy míg Amerikában már a húszas éveikben elkezdik magukat botoxoltatni a nők, vagyis elsősorban a hírességek, addig Franciaországban még mindig elutasítóak a kezeléssel szemben. Negyvenéves kora előtt senkinek nem jutna eszébe botoxoltatni. Kozmetikumokat viszont nagyon szívesen használnak már fiatalkorban is, és hitvallásuk szerint az alvás a legjobb szépítőszer.

A szépséghibákat szexepillé változtatják

A francia nők elképesztően ügyesek abban, hogy kihozzák a maximumot saját testükből, még akkor is, ha valami hiba, valami szokatlan van a külsejükben. Sőt, azt egyenesen képesek szexepillé változtatni. Gondolj csak Johnny Depp korábbi feleségére, Vanessa Paradis-re, akinek arcformája is szokatlan egy kissé, fogai között ráadásul hatalmas rés van – amit mindenki imád!

Forrás: AFP

Figyelnek a lelkükre is

Talán furcsa lehet, de a francia nők azért is olyan szépek, mert odafigyelnek a belső egyensúlyukra. Tudnak lazítani, és el tudják engedni azokat a dolgokat, amik miatt mások feleslegesen emésztik magukat. Hagynak elég időt az alvásra, és nem vetik meg a kényeztető pillanatokat sem: legyen az egy finom sütemény vagy egy masszázs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.