Ez a hét a villantásokról és a furcsa ruhaválasztásokról szólt, legnagyobb sajnálatunkra az álomszép ruhák ezúttal a szekrényekben maradtak.

A hét legérthetetlenebb választásai 

A Lila akác köz egykori lakói ezen a héten nem hozták a megszokott életérzést. Felicity Huffman hasa hiába vékony és edzett, 53 évesen a croptop nem a legjobb választása, ráadásul a nadrág szabása sem volt ideális. A frissen házasodott Eva Longoria hiába dögös, és hiába ilyen gyönyörű napbarnított a bőre, ez a ruha még rajta is egy kicsit sok volt, pedig azt hittük: ő soha sem téved. 

Felicity Huffman, Eva LongoriaForrás: AFP

A legízléstelenebb villantások 

Kylie Jenner ezúttal nem felfelé, hanem lefelé pushupolta a melleit, hogy ebben a meglepő szabású ruhában villanthassa meg őket. Vajon ezt a hatást is ragasztószalaggal és csirkemellel érte el? A másik elképesztően ízléstelen villantást a latin-amerikai származású Judy Reyes mutatta be a héten, láthatóan nincs tisztában azzal, hogy a fehérnemű valójában mire szolgál. 

Kylie Jenner, Judy ReyesForrás: AFP

Kedvenc street style szettjeink 

Kendall Jenner és Gigi Hadid igazi stílusikonná növik ki magukat. A barátnők a 80-as évekből visszatért magas derekú farmerban és a hozzá tökéletesen passzoló croptopban csapatták Los Angelesben. 

Kendall Jenner és Gigi HadidForrás: NORTHFOTO