Íme, a nagy ciciteszt: mi történik, ha egy napra hatalmas melleket kapunk?

Forrás: Dreamstime -
mell mellméret cici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helin Jung újságíró úgy döntött, hogy normál méretű kebleit egy napra E kosarakra cseréli. Nem plasztikai sebészhez fordult, hanem inkább Kylie Jenner trükkjét vetette be: push-up melltartó, csirkeszelet, tapasz, és persze egy kis smink a tökéletes árnyékoláshoz. Milyen tapasztalatokkal zárta a napot? Íme!

1. A nagy mellek vonzzák a férfitekintetet

A méretes keblekre mindenki odafigyel, a férfiak az utcán megállás nélkül forogtak és meresztették a szemüket, miközben Helin magabiztosan masírozott az utcán. A szerző már korábban is megszokta, hogy folyamatosan ciccegnek és füttyögnek az ember lánya után az építőmunkások, de erre a reakcióra még ő sem számított: percenként kapott visszajelzést, ami a nap végére eléggé elfárasztotta.

Forrás: Dreamstime

2. A műmellek fájnak

Bár vizuálisan igazán impozáns melleket sikerült a fenti módszerrel kreálni, az újságírónő senkinek sem javasolja a módszert, mivel igen kényelmetlen és fájdalmas procedúráról van szó. Nem is véletlen, hogy egy nap után feladta a kísérletet.

Helin Jung mellnövelő kísérlete előtt (balra) és utána (jobbra) Forrás: Twitter/Helin Jung

3. A barátja úgy szereti a melleit, ahogy vannak

Este egy esküvőre volt hivatalos Helin és párja, akit meglepetésszerűen ért a méretváltozás. Habár tetszett neki a látvány, amikor kiderült, hogy milyen ragasztószalagos trükköt vetett be a cicik felemeléséhez, rögtön kikelt magából: "Ha nagymellű lányt akartam volna, azt választottam volna magamnak. Ne kínozd őket!" Az eredeti állapot tehát sokkal közelebb állt a szívéhez.

Forrás: Dreamstime

4. Nem egyszerű visszatérni a régi mérethez

Korábban sosem okozott problémát Helinnek a mellmérete, a 24 órás kísérlet után viszont bevallotta, hogy nem is volt olyan könnyű visszatérni az eredeti kosármérethez. „Egyszerűen megszoktam, hogy egy csomó idegen vágyának tárgya vagyok, és furcsa volt újra átlagosnak lenni" – mondta.

Forrás: Dreamstime

5. Bárki lehet szexi, mellmérettől függetlenül

A jó hír az, hogy az önbizalom aztán hamar visszatért: Helinben tudatosodott, hogy bármilyen kosármérettel lehet vonzó az ember, a lényeg az önbizalom... és persze a előnyös ruhák, amelyek kiemelik a szépséget.

Nyílt levél a melltartómhoz – Avagy egy kismellű nő kálváriája

Te is ismered az érzést, amikor egy hosszú nap után otthon végre leveheted a melltartódat? Vagy azt, amikor a nyári forróságban alig várod, hogy megszabadulhass a szorításából? Olvasd el egy kismellű lány vallomását, aki örökre felhagyott a melltartóba csomagolt élettel.
5 divatbaki, amit semmiképpen ne kövess el idén nyáronhttp://www.life.hu/trend/20160530-5-divatbaki-amit-semmikeppen-ne-kovess-el-nyaron.htmlMinden nyáron újra és újra felbukkannak bizonyos öltözködési trendek, amik csak nem akarnak kimenni a divatból. Most újra összeszedtük, mire kell nagyon odafigyelni, ha nem akarsz nevetségessé válni idén nyáron (sem). TrendOrigoMár a leszállópálya sem menő, csak a teljes csupaszság – Szőrtrendek 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20160525-mar-a-leszallopalya-sem-meno-csak-a-teljes-csupaszsag-szortrendek-2016ban.htmlMíg a 80-as évek végéig a természetes szőrzet dominált, a 90-es években lassan elkezdtek kikopni a hosszú szőrszálak. Az elmúlt években pedig már a leszállópálya sem volt menő, habár egy-két naturalista híresség mindig megpróbálja visszacsempészni a szőrös évtizedeket. TrendOrigoKate Hudson ilyen rosszul még soha nem nézett ki – Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160527-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kate-hudson-jude-law-miranda-kerr.htmlA héten már nem csodálhattuk a szebbnél szebb cannes-i nagy- és kisestélyiket, de azért így sem maradtunk vörös szőnyeges események nélkül, ráadásul a street style szettek is hoztak némi felüdülést. TrendOrigoÍgy emelheted ki az arcod legszebb vonásaithttp://www.life.hu/trend/20160525-rejtsd-el-elonytelen-es-emeld-ki-elonyos-vonasaidat-highlighterrel.htmlOrigoKi volt az elmúlt évek legcsodásabb celebmenyasszonya? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20160525-az-elmult-evek-legcsodalatosabb-celebmenyasszonyai.htmlEva Longoria hétvégén mondta ki harmadszor a boldogító igent. A ruháját, amit Victoria Beckham tervezett, igencsak sok kritika érte: többen túl unalmasnak, vagy túlságosan egyszerűnek találták. Az elmúlt években nemcsak az ő esküvői ruhája volt megosztó. Nézzük a legcsodásabb és legfurcsább celebmenyasszonyokat az elmúlt évekből. TrendOrigoA legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruhahttp://www.life.hu/trend/20160524-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.