Hogy csinálja? Elképesztően jól néz ki Jennifer Lopez

Forrás: Instagram/Jennifer Lopez -
öregedés énekesnő fürdőruha külső Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akar megöregedni a 46 éves énekesnő: JLo egy szál fürdőruhában lőtt magáról egy nagyon mutatós szelfit.

Jennifer Lopez nem csupán tehetsége miatt nagy kedvencünk, hanem nőies, mégis karcsú alakja és természetessége miatt is.

Forrás: Instagram/Jennifer Lopez

A 46 éves énekesnő egy születésnapi medencés buli kellős közepén jelentkezett be rajongóinak, és bebizonyította, hogy még mindig ott van a helye a legdögösebbek között.

Újra a régi! Visszakapta régi arcát a Dirty Dancing sztárja, Jennifer Greyhttp://www.life.hu/trend/20160520-jennifer-grey-a-dirty-dancing-sztarja-arca-ujra-a-regi-a-plasztikai-mutetek-utan.htmlA plasztikai műtétek miatt felismerhetetlenné vált színésznő a képek tanúsága szerint kezd újra régi önmagára hasonlítani. Trend--Gyönyörű ruhában ment férjhez a királyi sarj, Lady Charlotte Wellesleyhttp://www.life.hu/trend/20160531-lady-charlotte-wellesley-ferjhez-ment-alejandro-santo-domingo-bankarhoz.htmlA gyönyörű Íllora spanyol városban mondta ki a boldogító igent bankár férjének Viktória királynő leszármazottja, Charlotte Wellesley. TrendOrigoSusan Sarandon ismét a melleivel kérkedik Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20160520-susan-sarandon-szineszno-melleivel-kerkedik-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlAz Oscar-díjas színésznő újabb mélyen dekoltált ruhával örvendeztette meg a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegét. Trend--Budapesti divat külföldi szemmel: így látnak minket New Yorkbanhttp://www.life.hu/trend/20160510-igy-oltoznek-a-budapesti-nok-egy-new-york-i-divatoldal-szerint.htmlA világhírű WWD oldal szerint a mintás blúzok, a leggingsek és a nagy sálak hazája vagyunk. Trend--Palvin Barbi dekoltázsa le sem tagadhatná, hogy Cannes-ban vanhttp://www.life.hu/trend/20160519-palvin-barbara-modell-melyen-dekoltalt-es-kivagott-felsoben-jelent-meg-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA magyar modell melleit mindössze néhány csík ruhaanyag takarta el a vörös szőnyeget. Ez már Cannes! TrendOrigoÚjra a régi! Visszakapta régi arcát a Dirty Dancing sztárja, Jennifer Greyhttp://www.life.hu/trend/20160520-jennifer-grey-a-dirty-dancing-sztarja-arca-ujra-a-regi-a-plasztikai-mutetek-utan.htmlA plasztikai műtétek miatt felismerhetetlenné vált színésznő a képek tanúsága szerint kezd újra régi önmagára hasonlítani. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.