Káprázatos vállfák különleges alkalmakra

DIY otthon vállfa kreatív Ginappi műhely csináld magad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Esküvőre? Szülinapi ajándéknak? Szerelmed jeléül? Vagy csak úgy, hogy feldobd vele a ruhásszekrényed? Molnár Gina dekorvállfái minden alkalmat különlegessé varázsolnak! A Ginappi, a műhely legújabb videójából ismét elleshetsz néhány egyszerű, de annál nagyszerűbb ötletet.

Ginappi, a műhely

Molnár Gina műhelyében minden kézzel készül, és szeretettel. Ha kíváncsi vagy a további ötleteire, keresd fel a csatornáját!

Vége a találgatásnak: erre a vityillóra cseréli a Fehér Házat Obama és családjahttp://www.life.hu/otthon/20160601-barack-obama-es-csaladja-ebbe-a-hazba-koltozik-a-feher-hazbol.htmlNincs több kétely és álmatlan éjszaka, végre valahára kiderült, hova költözik Barack Obama és családja, miután 2017 januárjában véget ér majd az amerikai államfő második elnöki ciklusa. Nem éppen a Fehér Ház, de azért megteszi. OtthonAFPA hónap színe: az izgalmas ananászsárgahttp://www.life.hu/otthon/20160601-junius-honap-szine-a-lakberendezesben-az-ananaszsarga.htmlJúnius hónap színe egy igazi nyári árnyalat, amely a trópusi tájak tarkaságát hozza el otthonodba. Inspirálódj Paul Gauguin, a posztimpresszionizmus egyik legnagyobb festőjének képeiből, és töltsd meg lakásodat a vidám ananászsárga színnel. Otthon--Idősek a szüleid? Így tedd biztonságossá számukra a lakásthttp://www.life.hu/otthon/20160531-igy-tedd-biztonsagossa-az-idos-szuleid-otthonat.htmlAmíg húszévesen csak a dizájn volt a fontos, addig hatvan felett már a kényelem és a biztonság is képbe kerül - minden korosztálynak megvannak azok a speciális igényei, amelyektől lakását otthonosnak érzi. Ha idősödő szüleid külön háztartásban élnek, az alábbi szempontok alapján mindenképpen ajánlatos felülvizsgálni az otthonukat. OtthonOrigoSzerezd be a hollywoodi sztárok filléres bútorait!http://www.life.hu/otthon/20160530-lakberendezesi-tippek-amiket-a-sztarotthonokbol-te-is-elleshetsz.htmlLuxusotthon mellé luxusnyaraló, vagy akár magánsziget dukál: a legnagyobb sztárok életszínvonaláról a legtöbb halandó csak álmodozhat. Több millió dolláros vityillóik azonban néha olyan berendezést is rejtenek, amelyet még egy átlagember is megengedhet magának. Ezekből válogattunk. Otthon--Fűszerkert a konyhában - Ezekkel a növényekkel próbálkozzhttp://www.life.hu/otthon/20160525-igy-termessz-fuszernovenyeket-a-lakasban.htmlMinden konyhatündér jól tudja, hogy akkor lesz igazán finom a házi koszt, ha friss, házi fűszerekkel van ízesítve. Ne sopánkodj azon, hogy nincs kerted vagy teraszod, a leggyakrabban használt fűszernövényeket a lakásban is nevelgetheted. Mutatjuk, mivel érdemes próbálkoznod. OtthonOrigoÚszd meg olcsón, vagy nyúlj mélyen a zsebedbe - A legtrendibb kerti bútorokhttp://www.life.hu/otthon/20160524-2016-kerti-butor-trend-draga-es-megfizetheto-otletek.htmlMúlt heti cikkünkben megmutattuk, melyek azok a trendi kiegészítők, amelyekkel pillanatok alatt barátságos, otthonos hangulatot teremthetsz a kertedben, teraszodon. Most egy lépéssel tovább megyünk, jöjjenek 2016 divatos kerti bútorai! OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.