A Jóba Rosszba sztárja nemrég Suhajdára változtatta meg vezetéknevét, miután egy megrendítő családi titok derült ki a színész származásával kapcsolatosan. 

Seres Dániel 30 év után tudta meg édesanyjától, hogy az a férfi, aki felnevelte és akit az édesapjának hitt, valójában nem a vér szerinti apja.

Forrás: TV2

"Nagyjából egy héttel azután, hogy Lázár megszületett, a nappaliban ültünk: a feleségem, az anyukám és én. A beszélgetés közben egyszer csak puffogni kezdtem anyámnak: komolyan mondom, néha olyan, mintha az apám nem is lenne az apám.Akkor édesanyám levette a szemüvegét, előre dőlt és azt mondta, ez azért van, mert nem is az. Hirtelen fel sem fogtam, nem is tudtam feldolgozni ezt az információt - emlékezett vissza a Best magazinnak adott interjújában a Jóba Rosszban színésze. Akkor derült ki számomra, hogy az az ember, aki nevelt, akiről harminc éven át azt gondoltam, hogy ő az édesapám, valójában nem az.A genetikai és a nevelőapám Jánoshalmán együtt voltak katonák, és amikor anyukám meg a vér szerinti apám egymásba szerettek, anyu már jegyben járt a nevelőapámmal."

Seres Dani azt is elmondta, hogy nevelőapja azóta kitagadta, ezért vezetéknevét Seresről Suhajdára változtatta, amelyet még szoknia kell, de szerelme, Fanni mindenben végig támogatta a színészt.