Te bevállalnád? Színes szempillák és szemöldök a legújabb trend!

Forrás: Instagram/muaawsome -
szempilla smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha te is szereted a feltűnő, különleges hatásokat, akkor ki kell próbálnod a legújabb trendet. Itt a jó idő, nyitnak a szabadtéri bulizós helyek, vagyis ideje kitűnni a tömegből. A színes szemhéjfestéseket kis időre tedd félre, próbálj ki valami egészen újat, ragyogjon szivárványszínekben a szemöldököd és a pillád.

Igen gazdag a felhozatal a színes szempillaspirálok terén.

Készíts egy natúr sminket, majd fesd ki pilláidat egy tetszőleges, természetes hatású fekete szempillaspirállal, majd a festék megszáradása után bolondítsd meg a szempilláidat egy élénk színű spirállal.

Forrás: Instagram/limecrimemakeup

A fekete alapszín kontrasztosítja a színt, így igazán különleges és vibráló lesz a szempillád. De használhatod a színes szempillaspirálokat önmagukban is. Ha feltűnő hatásra vágysz, akkor két különböző színű szempillaspirállal fesd ki alul és felül a pilláidat. A színes körmök és hajtincsek mellett igazán izgalmas a különböző színekben pompázó új szemöldöktrend.

Forrás: Instagram/muaawsome

A színt választhatod harmonikusan a napi outfitedhez, de még különlegesebb, ha kontrasztosan állítod össze.

Forrás: Instagram/muaawsome

Lehet fényes vagy matt szemhéjpúderekkel elkészítened. Sőt a kifinomult hatáshoz elegendő egy színnel, de a merészebbek készíthetnek ombre, színátmenetes szemöldökfestést is. Az ajkakat a szezon legizgalmasabb üdítő árnyalataival, rózsával, barackkal, málnával, naranccsal fesd ki.

Marilyn Monroe így csinálta – Szépségtrükkök Hollywood aranykorából

Greta Garbo, Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor – csak néhány név a legnagyobb dívák közül, akik Hollywood aranykorában éltek. Szépségük titkait annak idején hét lakat alatt őrizték. Rejtélyes világukba most Larion Oscar ad betekintést!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.