Ha te is szereted a feltűnő, különleges hatásokat, akkor ki kell próbálnod a legújabb trendet. Itt a jó idő, nyitnak a szabadtéri bulizós helyek, vagyis ideje kitűnni a tömegből. A színes szemhéjfestéseket kis időre tedd félre, próbálj ki valami egészen újat, ragyogjon szivárványszínekben a szemöldököd és a pillád.

Igen gazdag a felhozatal a színes szempillaspirálok terén. Készíts egy natúr sminket, majd fesd ki pilláidat egy tetszőleges, természetes hatású fekete szempillaspirállal, majd a festék megszáradása után bolondítsd meg a szempilláidat egy élénk színű spirállal.

Forrás: Instagram/limecrimemakeup

A fekete alapszín kontrasztosítja a színt, így igazán különleges és vibráló lesz a szempillád. De használhatod a színes szempillaspirálokat önmagukban is. Ha feltűnő hatásra vágysz, akkor két különböző színű szempillaspirállal fesd ki alul és felül a pilláidat. A színes körmök és hajtincsek mellett igazán izgalmas a különböző színekben pompázó új szemöldöktrend. 

Forrás: Instagram/muaawsome

A színt választhatod harmonikusan a napi outfitedhez, de még különlegesebb, ha kontrasztosan állítod össze.

Forrás: Instagram/muaawsome

Lehet fényes vagy matt szemhéjpúderekkel elkészítened. Sőt a kifinomult hatáshoz elegendő egy színnel, de a merészebbek készíthetnek ombre, színátmenetes szemöldökfestést is. Az ajkakat a szezon legizgalmasabb üdítő árnyalataival, rózsával, barackkal, málnával, naranccsal fesd ki.

Marilyn Monroe így csinálta – Szépségtrükkök Hollywood aranykorából
Greta Garbo, Marlene Dietrich, Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor – csak néhány név a legnagyobb dívák közül, akik Hollywood aranykorában éltek. Szépségük titkait annak idején hét lakat alatt őrizték. Rejtélyes világukba most Larion Oscar ad betekintést!