Márkajelzés helyett kalóriaszámok: így is megennéd ezeket az ételeket?

kép csokoládé márkajelzés kóla sült krumpli fagylalt grafika hízás étel fogyókúra pesto dizájn kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kis fagyi nem árthat, igaz? Vagy egy szelet csoki, hogy lefojtsd az ebédedet? Nos, tévedsz: íme egy Instagram-oldal, ahol kedvenc ételeid márkanevei helyett a kalóriatartalmukat olvashatod. A nyári formára készülőknek kötelező!

Azt gondoltad, hogy egy kis pesto a tésztádon nem árthat? Meg fogsz lepődni, ha meglátod, hány kalóriát tartalmaz egy üveg ebből a finomságból. Kedvenc kakaós mogyorókrémünkről nem is beszélve: egyetlen kiszerelésben csekély 4520 (!) kalória bújik meg.

A Calorie Brands elnevezésű kezdeményezés lényege, hogy a szokásos márkafeliratok helyére az adott élelmiszernek és mennyiségnek a kalóriatartalma kerül, szinte beleolvadva az eredeti dizájnba.

Ha éppen fogyókúrázol, esetleg még nem szántad rá magad, de szeretnél, akkor érdemes végignézni az alább látható képeket - egy időre biztosan elveszik a kedvedet a nassolgatástól.

Beer belly mystery revealed #instafood #calories #cal #design #brands #fit #heineken #beer #healthy

Calorie Brands (@caloriebrands) által közzétett fénykép,

Enjoy your 140cal happiness #caloriebrands #calories #cocacola #instafood #design #fitness #diet

Calorie Brands (@caloriebrands) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.