Szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Bécy.

A kopaszodó sztárt nem csak a hiúsága vezérelte, inkább kényelmi okok miatt döntött úgy, hogy hajbeültetésre vállalkozik.

Forrás: -RTL Klub

„5 évvel ezelőtt már volt szó arról, hogy részt veszek egy hajbeültetésen, de akkor elvetettem az ötletet, mert nem garantálták, hogy kinő. Most is csak azért vállalkoztam rá, mert meguntam, hogy amint kisüt a nap, leég a fejemen a bőr, ami igen fájdalmas tud lenni, arról nem is beszélve, hogy mennyire egészségtelen" – magyarázta Bécy, aki, még egy okot talált a beavatkozásra.

"Sokszor fénylett a fejbőröm és ez már zavart. Néha, úgy világított a fejem, mint egy százas izzó."

"Két nap alatt 5500 hajszálat ültettünk át"

Tekintve, hogy Bécynek nagyon vékony szálú haja van ezért a beavatkozást nagyon precízen, lassan végeztük el. A kezelés mind a két napján délelőtt kivettük a beültetni kívánt mennyiséget oldalról és hátulról, ezt követően- egy ebédszünettel- délután beültettük az új hajszálakat. A beültetett hajszálak 2-3 héten belül kihullanak, de a hajhagyma beépül a fejbőrbe és új hajszálakat 6-8 hónap elteltével fog növeszteni. Addig türelmesen várni kell az eredményre!"-mondta Bécy hajbeültetését végző Dr. Lendvai András sebész szakorvos.