ÉNB Bécy hajbeültetésen vett részt - "Világított a fejem, mint egy százas izzó!"

Forrás: -RTL Klub -
szépészeti beavatkozás Éjjel-nappal Budapest hajbeültetés ÉNB Bécy RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Bécy.

A kopaszodó sztárt nem csak a hiúsága vezérelte, inkább kényelmi okok miatt döntött úgy, hogy hajbeültetésre vállalkozik.

Forrás: -RTL Klub

„5 évvel ezelőtt már volt szó arról, hogy részt veszek egy hajbeültetésen, de akkor elvetettem az ötletet, mert nem garantálták, hogy kinő. Most is csak azért vállalkoztam rá, mert meguntam, hogy amint kisüt a nap, leég a fejemen a bőr, ami igen fájdalmas tud lenni, arról nem is beszélve, hogy mennyire egészségtelen" – magyarázta Bécy, aki, még egy okot talált a beavatkozásra.

"Sokszor fénylett a fejbőröm és ez már zavart. Néha, úgy világított a fejem, mint egy százas izzó."

"Két nap alatt 5500 hajszálat ültettünk át"

Tekintve, hogy Bécynek nagyon vékony szálú haja van ezért a beavatkozást nagyon precízen, lassan végeztük el. A kezelés mind a két napján délelőtt kivettük a beültetni kívánt mennyiséget oldalról és hátulról, ezt követően- egy ebédszünettel- délután beültettük az új hajszálakat. A beültetett hajszálak 2-3 héten belül kihullanak, de a hajhagyma beépül a fejbőrbe és új hajszálakat 6-8 hónap elteltével fog növeszteni. Addig türelmesen várni kell az eredményre!"-mondta Bécy hajbeültetését végző Dr. Lendvai András sebész szakorvos.

Kezdő sminkes vagy? Ezt próbáld ki!http://www.life.hu/trend/20160607-igy-keszul-a-no-makeup-smink.htmlVárady Polett ezúttal a Hollywoodban is nagyon népszerű no makeup trendet mutatja meg nektek, amit kezdő sminkesként is bátran kipróbálhattok. Trend--Esküvő milliárdos módra: nézz be a világ egyik legdrágább lagzijára!http://www.life.hu/trend/20160609-egy-ormeny-milliardos-fia-sargis-karapetyan-meregdraga-eskuvoje-moszkvaban.htmlEgy örmény milliárdos fia egy elképesztő szertartás keretei között kelt egybe a nála 2 évvel idősebb kedvesével, Salome Kintsurashvilivel. TrendOrigoKínos baki! Kellemetlen helyzetbe hozta Erzsébet királynőt Camilla hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160609-camilla-hercegne-durva-divatbakit-kovetett-el-erzsebet-kiralyno-mellett.htmlA hírek szerint Károly herceg feleségének figyelmetlensége miatt volt olyan morcos a brit uralkodónő egy kutatóközpont megnyitó ünnepségén. Trend--Tóth Gabi mélyen kivágott ruciban jelent meg - Fotó! http://www.life.hu/trend/20160608-toth-gabi-szexi-szettben-lett-x-faktor-mentor-a-dogos-enekesno-eleg-extrem.htmlForró nadrágban, és igen sokat mutató felsőben mutatkozott be X-Faktor-mentorként a dögös énekesnő. Trend--Hosszú combok, dús idomok, szép formák – Ők a legdögösebb focistabarátnőkhttp://www.life.hu/trend/20160603-ok-a-legdogosebb-focistabaratnok-es-felesegek.htmlKisportolt test, sztárgázsi, luxuskörülmények – így élnek a világ leghíresebb focistái, akik mindezek mellett a világ legszebb nőivel randizgatnak. De kiknek vannak a legdögösebb barátnői? Íme! Trend--Extrém testfestések és őrült jelmezek – Ők a legelszántabb fociszurkolókhttp://www.life.hu/trend/20160603-a-legextremebb-fociszurkolok.htmlAz igazán fanatikus szurkolók bármit megtesznek azért, hogy a lehető legnagyobb lendülettel és odaadással buzdítsák nemzetük csapatát. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.