Extrém testfestések és őrült jelmezek – Ők a legelszántabb fociszurkolók

szurkolás2016 szurkolók foci
Az igazán fanatikus szurkolók bármit megtesznek azért, hogy a lehető legnagyobb lendülettel és odaadással buzdítsák nemzetük csapatát. 

A focidrukkerek a nagy világversenyeken a legelszántabbak.

Ilyenkor a teljes testfestések, az óriási parókák és a legfurcsább gumiruhák sem ritkák.

A nemzeti színek és egyéb nemzeti jegyek felhasználásával készülnek a különböző kompozíciók, amelyek nem is maradnak elrejtve, ugyanis minden fotós imádja ezeket az extrém arcokat.

Szinte már versengésig fajul, hogy kinek a legkülönlegesebb, legőrültebb, legszórakoztatóbb a jelmeze vagy az arcfestése.

Most megmutatjuk az elmúlt évek legjobbjait!

/1606/Megta2016651275Fenntartható fejlődés a divatiparban: avagy legyél te is tudatos és etikus vásárlóhttp://www.life.hu/trend/20160602-divat-es-fenntarthatosag-kapcsolatarol-kerdeztuk-a-magyar-tervezoket-nes-licorice-wyhoys.htmlÚjrahasznosítás, fenntarthatóság, biológiai lábnyom, fair trade – mind olyan fogalmak, amelyek a társadalmi felelősségvállalást és az ökotudatot hivatottak erősíteni a 21. század emberében. Ezúttal három olyan magyar tervezőt kérdeztünk, akik valóban komolyan veszik ezeket a hívószavakat. Vallják: a természet jogait tiszteletben tartva akarnak alkotni. TrendOrigoÍgy készül a toszkán hangulatú esküvői sminkhttp://www.life.hu/trend/20160601-igy-keszul-a-toszkan-hangulatu-eskuvoi-smink.htmlVárady Polett ezúttal egy toszkán hangulatú esküvői sminket készített. Te is esküvőre készülsz? Lesd el Polett tippjeit! TrendOrigoÍme, a nagy ciciteszt: mi történik, ha egy napra hatalmas melleket kapunk? http://www.life.hu/trend/20160531-mi-lenne-ha-egy-napra-sokkal-nagyobb-mellunk-lenne.htmlHelin Jung újságíró úgy döntött, hogy normál méretű kebleit egy napra E kosarakra cseréli. Nem plasztikai sebészhez fordult, hanem inkább Kylie Jenner trükkjét vetette be: push-up melltartó, csirkeszelet, tapasz, és persze egy kis smink a tökéletes árnyékoláshoz. Milyen tapasztalatokkal zárta a napot? Íme! TrendOrigoVidám manikűr pillanatok alatthttp://www.life.hu/trend/20160525-vidam-manikur-pillanatok-alatt.htmlEgyre több virág nyílik, egyre színesebb a világ, miért ne köszönhetnének vissza a ragyogó színek a körmeinkről is? Egy roppant egyszerűen és gyorsan elkészíthető, vidám manikűrt mutat most meg nektek Esztergályos Viki. Trend--Ki volt az elmúlt évek legcsodásabb celebmenyasszonya? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20160525-az-elmult-evek-legcsodalatosabb-celebmenyasszonyai.htmlEva Longoria hétvégén mondta ki harmadszor a boldogító igent. A ruháját, amit Victoria Beckham tervezett, igencsak sok kritika érte: többen túl unalmasnak, vagy túlságosan egyszerűnek találták. Az elmúlt években nemcsak az ő esküvői ruhája volt megosztó. Nézzük a legcsodásabb és legfurcsább celebmenyasszonyokat az elmúlt évekből. TrendOrigoA legdurvább divatbaki: két sztár, ugyanaz a ruhahttp://www.life.hu/trend/20160524-a-legdurvabb-divatbaki-ket-sztar-ugyanaz-a-ruha.htmlManapság minden napra jut egy-egy vörös szőnyeges esemény, és habár rengeteg tervező igyekszik kielégíteni a sztárok igényeit, mégis előfordul, hogy egy-egy ruha több celeben és több eseményen is feltűnik. Még kínosabb, ha ugyanazon a partin viselik ugyanazt a ruhát ketten is. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.