Bár őszintén reméltük, hogy a Jennifer Garnert és Ben Afflecket ismét sztárpárként emlegethetjük, ráadásul minden jel erre mutatott: az összeköltözésük, a közös kiruccanásaik, és a családi mókázások, de a félelmeink sajnos beigazolódtak. Jennifer továbbra is válni akar.

Nagy vihart kavart, amikor kiderült, hogy Ben Affleck a dadával csalta meg feleségét. Bár a színész végig tagadott, a felvigyázó állítólag videókkal és fényképekkel is alá tudja támasztani az intim kapcsolatot. Azóta azonban lecsillapodtak az indulatok, Jennifer és Ben pedig megtalálták a közös hangot, sőt! Mindenki azt remélte, hogy kibékülnek.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Ám a People magazin szerint szó sincs arról, hogy újra fellángolt volna köztük a szerelem, csupán a jó viszony fenntartására törekszenek. Persze erre három okuk is van a közös gyerekeik: a 10 éves Violet, a 7 éves Seraphina, és a 4 éves Samuel személyében. 

Forrás: NORTHFOTO//X17online.com/Jul/X17online.Com

„Úgy tűnik, hajthatatlan, és szeretné végigvinni a válást”  - nyilatkozta Jennifer Garner egyik jól értesült barátnője. Mint mondta, a színésznő határozottan tagadja, hogy ismét összejöttek volna, sőt a felvetést hallva egyenesen elröhögte magát.