A sztárpár már több mint egy éve jelentette be különválásukat, de a válókeresetet azóta sem adták be. Egyre több időt töltenek együtt, így még van remény a kapcsolatuk megmentésére. 

Nagy vihart kavart, amikor kiderült, Ben Affleck a dadával csalta meg feleségét. Bár a színész végig tagadott, a felvigyázó állítólag videókkal és fényképekkel is alá tudja támasztani az intim kapcsolatot. Azóta azonban lecsillapodtak az indulatok, Jennifer és Ben pedig megtalálták a közös hangot. 

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Eleinte a gyerekek miatt töltöttek együtt időt, de mostanra úgy tűnik, mintha Jennifer megbocsátotta volna férje kicsapongását. Az ügy kirobbanásakor azonnal válni akartak, viszont azóta sem adták be a válókeresetet. A hétvégén pedig a szerelem városában kapták őket lencsevégre. Párizsban romantikáztak, és állítólag már azt is kiválasztották, hol fognak lakni majd Angliában, mikor Ben legújabb filmjének forgatására a ködös Albionba utazik. A bennfentesek szerint még Los Angelesben is együtt laknak, és most nincs köztük semmilyen feszültség - írja a Radar Online.