Kibékült Jennifer Garner és Ben Affleck?

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
békülés Párizs Ben Affleck Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár már több mint egy éve jelentette be különválásukat, de a válókeresetet azóta sem adták be. Egyre több időt töltenek együtt, így még van remény a kapcsolatuk megmentésére. 

Nagy vihart kavart, amikor kiderült, Ben Affleck a dadával csalta meg feleségét. Bár a színész végig tagadott, a felvigyázó állítólag videókkal és fényképekkel is alá tudja támasztani az intim kapcsolatot. Azóta azonban lecsillapodtak az indulatok, Jennifer és Ben pedig megtalálták a közös hangot.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

Eleinte a gyerekek miatt töltöttek együtt időt, de mostanra úgy tűnik, mintha Jennifer megbocsátotta volna férje kicsapongását. Az ügy kirobbanásakor azonnal válni akartak, viszont azóta sem adták be a válókeresetet. A hétvégén pedig a szerelem városában kapták őket lencsevégre. Párizsban romantikáztak, és állítólag már azt is kiválasztották, hol fognak lakni majd Angliában, mikor Ben legújabb filmjének forgatására a ködös Albionba utazik. A bennfentesek szerint még Los Angelesben is együtt laknak, és most nincs köztük semmilyen feszültség - írja a Radar Online.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.