fashion week öltözék viselet ruha előnytelen Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnyán mellélőtt választásával az egyébként mindig kifogástalanul öltözködő és gyönyörű énekesnő.

Hiába, a hibázás emberi dolog, és még az olyan nagyágyúakkal is simán megeshet, mint Jennifer Lopez.

Forrás: AFP/Valerie Macon

A 46 éves énekesnő egy hollywoodi rendezvényre választotta az itt is látható összeállítását, amelynek sajnos nem csupán a színe, hanem a fazonja is borzasztó. Persze JLo mindenben hihetetlenül jól néz ki, ennek ellenére mégsem értjük, milyen megfontolásból engedte meg magának vagy stylistjának, hogy rákerüljön ez a darab.

Céline Dion betör a divat világábahttp://www.life.hu/trend/20160610-celine-dion-betor-a-divat-vilagaba-szepsegapolasi-cikkeket-es-egyeb-termekeket-fog-a-piacra-dobni.htmlKiderült, hogy az énekesnő nemcsak énekléssel fogja keresni a kenyerét ezentúl, hanem ruhákkal, szépségápolási cikkekkel, és egyéb kiegészítőkkel is. Trend--Lily-Rose Depp átütő mellbimbókkal szalagavatózotthttp://www.life.hu/trend/20160610-lily-rose-depp-atuto-mellbimbokkal-szalagavatozott.htmlElső ránézésre úgy tűnik, hogy a sztárcsemetének sikerült szolid ruhában megjelenni az iskolai ünnepségen, de másodjára már jól látszik, hogy a melltartó bizony lemaradt. TrendOrigoItt a vég! Meg Ryan teljesen elcsúfította magát az évek alatt http://www.life.hu/trend/20160609-meg-ryan-plasztikrem-lett-teljesen-elcsufitotta-magat-az-egykor-csodaszep-szineszno-foto.htmlA csodaszép színésznő mára már csak árnyéka egykori önmagának, a plasztikai sebészkés miatt teljesen elvesztette néhai bájos vonásait. Trend--Esküvő milliárdos módra: nézz be a világ egyik legdrágább lagzijára!http://www.life.hu/trend/20160609-egy-ormeny-milliardos-fia-sargis-karapetyan-meregdraga-eskuvoje-moszkvaban.htmlEgy örmény milliárdos fia egy elképesztő szertartás keretei között kelt egybe a nála 2 évvel idősebb kedvesével, Salome Kintsurashvilivel. TrendOrigoKínos baki! Kellemetlen helyzetbe hozta Erzsébet királynőt Camilla hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160609-camilla-hercegne-durva-divatbakit-kovetett-el-erzsebet-kiralyno-mellett.htmlA hírek szerint Károly herceg feleségének figyelmetlensége miatt volt olyan morcos a brit uralkodónő egy kutatóközpont megnyitó ünnepségén. Trend--Ábel Anita testhezálló ruhában borzolja a kedélyeket: dögös fotó! http://www.life.hu/trend/20160609-abel-anita-testhezallo-szexi-ruhaban-lepett-szinpadra-a-kommentelok-imadtak-a-szettet.htmlA műsorvezető egy igen szexi, merész szerelésben lépett színpadra a Kismenők című műsorban. Persze ezt a rajongók nem hagyhatták szó nélkül. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.