A legszexibb apuka ki más lenne, mint Ryan Gosling?

Forrás: AFP/Sonia Recchia -
apuka Ryan Gosling Eva Mendes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Na jó, David Beckham még ringbe szállhat, de ma Ryan a győztes!

Az őrülten sármos Ryan Goslingot és kislányát, Esmeraldát egy parkban kapták lencsevégre Los Angelesben. Ilyen aztán nem sűrűn fordul elő - a róluk készült fotókat a Daily Mail-en meg is nézheted.

Forrás: AFP/Sonia Recchia

A színész és 21 hónapos kislánya láthatóan remekül mulatott, és hagyták pihenni a család többi tagját: Ryan és Eva Mendes második kislánya, Amanda ugyanis csak nemrég, április 29-én született meg. Alig várjuk, hogy együtt lássuk az egész családot!

Drew Barrymore a kislányával jógázik: Cuki fotó!http://www.life.hu/csalad/20160407-kislanyaval-jogazik-drew-barrymore.htmlFantasztikus összhangba került Drew Barrymore és lánya, akiknek jógaóráját egy csodálatos fotón örökítették meg. Család--Istenes Bence kismama jógán vett részthttp://www.life.hu/csalad/20160119-istenes-bence-rtl-klub-kismamajogan-vett-reszt-amikor-parja-csobot-adel-otthon-jogazott.htmlCsobot Adél a terhessége alatt sem mond le a testmozgásról és otthon kismama jógázott, Bence pedig egy videón örökítette meg a pillanatot. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoCuki sztárpuszi jóga közbenhttp://www.life.hu/csalad/20140502-hilaria-baldwin-jogazik-es-kozben-puszit-ad-a-kislanyanak.htmlHilaria Baldwin úton-útfélen megmutatja magát különböző jógapózokban. A legutóbbi fotó nagyon cukira sikeredett. Család--A családjával jógázik a sztárfeleséghttp://www.life.hu/csalad/20140309-hilaria-baldwin-a-kutyusokkal-es-a-ferjevel-jogazik.htmlHilaria Baldwin újabb fotót osztott meg a közösségi oldalán. Család--Négyéves kislányával jógázik az anyukahttp://www.life.hu/csalad/20140314-laura-kasperzak-joga-oktato-kislanyaval-jogazott-es-csodas-kepeken-orokitette-meg-kettejuk-milyen.htmlFantasztikus összhangba került anya és lánya, akik csodálatos fotókon örökítették meg kettejük jógaóráját.Család--Tündéri fotó: Palya Bea kislányával jógázotthttp://www.life.hu/csalad/20150804-palya-bea-enekesno-kislanyaval-jogazott-a-cuki-lili-anyukaja-hatara-maszott-nyujtas-kozben.htmlLili megirigyelte édesanyjától a testmozgást, és rápattant az énekesnő hátára, aki éppen jógázott. Tündéri pillanatok az anya-lánya edzésről.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.