Schobert Norbi: "A szép kórterem nem kovácsolja össze a népet"

futball futball-Európa-bajnokság Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Egész életemben utáltam a focit, sosem néztem, mindig untam" - felütéssel tett közzé egy videót Norbi a szombati Magyarország–Izland Eb-mérkőzés előtt. A fitneszguruban azonban - saját bevallása szerint - a magyar–osztrák meccs második félideje alatt "elpattant valami", és megértette, az elmúlt 8 évben miért lett a foci ennyire felkarolva, és miért épültek stadionok. Posztja enyhén szólva is megosztja követőit. 

"Nagyon fontos egy ország fejlődésében, hogy legyen büszkesége. Mi, magyarok mindig egymást nyírjuk, kedvenc dumánk ez a feljelentelek című megoldás" - vélekedik. Norbi posztja alatt többen úgy reagáltak, hogy inkább az egészségügybe kellene több pénzt fektetni... Az életmód-tanácsadó a kommentekre is reagált. Így: "A szép kórterem nem kovácsolja össze a népet. Szerintem sorra kerül az is..." És így: "Frissen festett kórteremtől nem fog össze és nem jön tűzbe a magyar! Magánbiztosítási rendszer kell és pont."

A poszt alatt természetesen hatalmas vita alakult ki. Elő a popcornnal, és olvassátok el! Tanulságos.

Egyetértesz Norbival?

Katus Attila napi tippjei az egészségért – 70.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160609-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-70-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Egy szuper étrend, amellyel sikerül megtartani a formádathttp://www.life.hu/ez-zsir/20160618-egy-szuper-etrend-amellyel-sikerul-megtartani-a-formadat.htmlHa az étrendünkben helyet kapnak az egészséges zsírok, mint pl. az olívaolaj és a magok, az nem jár azzal, hogy hízni kezdünk – derül ki egy friss kutatásból. Ez Zsír!ThinkstockElőítéletek és tévhitek hálójában: a zsírok és olajok szerepe az étkezésbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160608-zsirok-es-olajok-szerepe-a-kiegyensulyozott-taplalkozasban.htmlElőítéletek és fenntartások? Információhiány vagy épp túl sok információ a zsírokról és olajokról? Mért fontos, hogy tisztában legyünk mindezzel? A zsírok elengedhetetlen részét képezik a kiegyensúlyozott táplálkozásnak, ugyanakkor sokan az elhízás és betegségek okozójának tekintik. Ez Zsír!--Hosszú Katinka teste egyszerűen tökéleteshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160616-hosszu-katinka-uszono-egyreszes-furdoruhaban.htmlNincs abban semmi meglepő, hogy az Iron Lady abszolút csúcsformában van, mégis, minden újabb fotóra rácsodálkozunk: vajon honnan ez a hihetetlen kitartás? Ez Zsír!OrigoKatus Attila napi tippjei az egészségért – 68.naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20160609-katus-attila-napi-tippjei-az-egeszsegert-68-nap.htmlSzeretnél egészségesen étkezni és sportolni, hogy fitt és életerős legyél? Szeretnél jó alakot és tónusos izmokat? Fogadd meg Katus Attila napi tippjeit, és indulj el az életmódváltás útján. Ez Zsír!--Elképesztő, mennyit fogyott a valóságshow szépsége - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160616-kritikusai-azt-hittek-gyorsan-visszahizik-a-valosagshow-sztarja-de-nem-lett-igazuk.htmlA népszerű brit reality, a The Geordie Shore sztárja pár éve még nem vonzotta annyira a tekinteteket mint most, de minden megváltozott, amikor ledobott 20 kilót. Kritikusai biztosra vették, hogy a lány a jojó effektus áldozata lesz, de Charlotte Crosby keményen rájuk cáfolt. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.