Itt a nyár, kezdődik a fesztiválszezon! A fesztivál szó hallatán valószínűleg mindenkinek a bohém színek és a vidámság jut eszébe, ezért egy igazán bolondos, színpompás manikűrt álmodtam meg a témához.

Amire szükséged lesz: alaplakk, fehér és színes körömlakkok, folpack, nejlontasak (pl. genoterm), fedőlakk.

Forrás: Esztergályos Viktória

A szokásos alaplakk után vigyél fel fehér színt a körmeidre, én most egy krémfehéret használtam. Ezután a folpackdarabkákat, amiket összegyűrtél kis gombócokká (annyi gombócra lesz szükség, ahány színt használsz), a körömlakk ecsetével kend be a színes lakkokkal.

Forrás: Esztergályos Viktória

A felesleges lakkot ütögető, nyomogató mozdulatokkal távolítsd el a folpackról, pl. egy nejlontasak (genoterm) tökéletesen megfelel erre a célra. Nyomkodó mozdulatokkal vidd fel a körmödre a színeket. Én teljesen random módon csináltam, most egyáltalán nem cél, hogy egyformák legyenek a körmök.

Forrás: Esztergályos Viktória

Miután végeztél a mintázással, és esetleg valamennyi lakk a köröm körüli bőrre is került, takarítsd körbe egy körömlakklemosóba mártott fültisztító pálcikával. Ezután használj fedőlakkot, és nincs más dolgod, mint gyönyörködni a nagyon gyorsan és egyszerűen elkészített, színes, márványos körmeidben!

Forrás: Esztergályos Viktória
5 dolog, amit soha ne vegyél fel fesztiválra
Igaz, hogy a fesztiválok a divat szempontjából a szabadságot, a határtalanságot, a szabályok elhagyását jelentik, mégis van néhány tiltólistás dolog, amire nagyon is érdemes odafigyelni. Nézzük, melyek ezek!