Eszméletlen fesztiválkörmök, amiket te magad is meg tudsz csinálni!

Forrás: Esztergályos Viktória -
manikűr fesztivál készülünk2016 köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt a nyár, kezdődik a fesztiválszezon! A fesztivál szó hallatán valószínűleg mindenkinek a bohém színek és a vidámság jut eszébe, ezért egy igazán bolondos, színpompás manikűrt álmodtam meg a témához.

Amire szükséged lesz: alaplakk, fehér és színes körömlakkok, folpack, nejlontasak (pl. genoterm), fedőlakk.

Forrás: Esztergályos Viktória

A szokásos alaplakk után vigyél fel fehér színt a körmeidre, én most egy krémfehéret használtam. Ezután a folpackdarabkákat, amiket összegyűrtél kis gombócokká (annyi gombócra lesz szükség, ahány színt használsz), a körömlakk ecsetével kend be a színes lakkokkal.

Forrás: Esztergályos Viktória

A felesleges lakkot ütögető, nyomogató mozdulatokkal távolítsd el a folpackról, pl. egy nejlontasak (genoterm) tökéletesen megfelel erre a célra. Nyomkodó mozdulatokkal vidd fel a körmödre a színeket. Én teljesen random módon csináltam, most egyáltalán nem cél, hogy egyformák legyenek a körmök.

Forrás: Esztergályos Viktória

Miután végeztél a mintázással, és esetleg valamennyi lakk a köröm körüli bőrre is került, takarítsd körbe egy körömlakklemosóba mártott fültisztító pálcikával. Ezután használj fedőlakkot, és nincs más dolgod, mint gyönyörködni a nagyon gyorsan és egyszerűen elkészített, színes, márványos körmeidben!

Forrás: Esztergályos Viktória

5 dolog, amit soha ne vegyél fel fesztiválra

Igaz, hogy a fesztiválok a divat szempontjából a szabadságot, a határtalanságot, a szabályok elhagyását jelentik, mégis van néhány tiltólistás dolog, amire nagyon is érdemes odafigyelni. Nézzük, melyek ezek!
Kecskeszőrrel kipótolt szemöldök? Igen, volt amikor ez volt a trend!http://www.life.hu/trend/20160608-szemoldoktrendek-kleopatratol-mona-lisan-at-napjainkig.htmlTudtad, hogy volt idő, amikor kecskeszőrrel pótolták a szemöldököt? Vagy észrevetted már, hogy Mona Lisának egyáltalán nincs is szemöldöke? Íme, a a történelem 5, talán leglátványosabb, legmeghökkentőbb szemöldök trendje. TrendOrigoTanulj tőlük! Így szurkolnak a francia nőkhttp://www.life.hu/trend/20160608-tanulj-toluk-igy-drukkolnak-a-francia-nok.htmlKözel egy hete focilázban égünk. Szabadtéri helyszíneken és otthon is szívesen nézünk meccset, és persze lelkesen drukkolunk a magyaroknak. Te is szállj be az őrületbe, és lesd el a francia nőktől, hogyan kell igazán elkötelezett szurkolónak lenni! Trend--Focilázban ég a pasid? Így vond magadra a figyelmét!http://www.life.hu/trend/20160609-ha-focilazban-eg-a-pasid-igy-vond-magadra-a-figyelmet.htmlAlig kezdődött el a foci-Eb, máris azt érzed, hogy a pasid sokkal kevesebbet figyel rád? Itt az ideje felvenni a kesztyűt, és újra elcsavarni a fejét – ne félj bevetni hozzá focitrükköket sem. TrendOrigoAz 5 legnagyobb hiba, amit semmiképpen ne kövess el az esküvőd napjánhttp://www.life.hu/trend/20160610-tipikus-hibak-amiket-minden-menyasszony-elkovet.htmlTény, hogy a legtöbb menyasszony túlszervezi az esküvőjét, és így sokszor pont a lényeg vész el. De nem is csoda: olyan komoly iparág épült már az egész esküvősdi köré, hogy az ember hajlamos teljesen beleveszni, vagy még rosszabb, belebolondulni az egész szervezésbe. Hogy megkönnyítsük éppen menyasszonyi teendőiket ellátó olvasóink helyzetét, megosztunk most velük 5 tipikus hibát, amit mindenki elkövet az esküvőszervezés közben. Trend--A szivárványhajtól a bob frizuráig – A legmenőbb hajtrendek 2016 nyarárahttp://www.life.hu/trend/20160608-frizuratrendek-es-hajapolasi-tippek-2016-nyarara.htmlMilyen formák és színek lesznek divatosak 2016 nyarán? Mit változtass a hajadon, ha bevállalós vagy, és mit tegyél, ha csak egy kicsit módosítanál a frizurádon? Milyen hajápolási tippeket kell követni a nyári napsütésben? Íme, a válaszok! TrendAFPMiért Beyoncé lett 2016 divatikonja? Íme, a legextrémebb szettjei!http://www.life.hu/trend/20160607-beyonce-lett-2016-divatikonja-bemutatjuk-legextremebb-szettjeit.htmlHétfőn este rendezték meg New Yorkban a Council of Fashion Designers of America (CFDA) nevű szervezet éves gáláját, ahol az amerikai divatipar legnagyobbjait díjazzák. Az év divatikonjának járó díjat is minden évben átadják, és ezúttal Beyoncé volt az a szerencsés, aki átvehette ezt a kitüntetést. De miért ő nyerte ezt a megtisztelő címet? Összeszedtük Beyoncé legextrémebb és legemlékezetesebb ruháit, amelyek hozzásegítették a díjhoz. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.