Ashley Graham sosem volt még ennyire szexi - Videó!

36 óra plus size modell videó Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden szem a 28 éves Ashley Grahamre és formás idomaira szegeződik, mióta a modell a Sports Illustrated magazin hasábjain debütált. A szépség élete azóta fenekestül felfordult, most pedig egy videónak hála a nézők bekukkanthattak a pörgős életébe, no meg persze a divat világába is, legalábbis 36 óra erejéig.

Ashley Graham a Vogue magazinnal karöltve hozott össze egy videót, amelynek hála

a világhírű modell másfél napjába kaphatunk betekintést.

A reality előzetese rengeteg izgalmat ígér, hiszen mindent tartalmaz, ami egy ígéretes produkcióhoz kell: New York, Las Vegas, ruhák, csillogás, és persze öröm nézni, ahogy Ashley büszkén mutogatja a telt idomait, és akkor a kisugárzásáról még nem is beszéltünk. Nézzétek csak!

Ashley Graham plus size modell újra a pozitív testképért harcol

A világ egyik legsikeresebb plus size modellje rögtön két új kampányban is részt vesz: bekerült a legendás Sports Illustrated modelljei közé, illetve a Lane Bryant The Body elnevezésű projektjébe is. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.