Új stílus? Iszak Eszti különleges külsőre váltott

fotó műsorvezető Iszak Eszter szett külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül dögös szerelést öltött magára a mindig csinos műsorvezető. Bár csak egy alkalmazás segítségével sikerült létrehozni a változást. 

Piros fejkötő, élénk rúzs és cicaszemek - így tudnánk a legjobban leírni Eszti szettjét. "Bárcsak egy gombnyomással a való életben is az arcunkra tudnánk varázsolni a sminket" - írta a kép mellé a sztár, aki csak egy fotó kedvéért váltott teljesen más külsőre. A követői szerint ez nagy hiba, hiszen a fiatal műsorvezetőnek rendkívül jól áll a vörös rúzs és fejpánt kombináció. Ez igen!

Forrás: Instagram/ Iszak Eszti
Végre! Katalin ismét felvette álomruhájáthttp://www.life.hu/trend/20160623-katalin-hercegno-ismet-felvette-a-puderszinu-jenny-packham-ruhajat.htmlKatalin hercegnő aztán nem arról híres, hogy egy ruhát csak egyszer viselne. Trend--Eszméletlen fesztiválkörmök, amiket te magad is meg tudsz csinálni!http://www.life.hu/trend/20160620-eszmeletlen-fesztivalkormok-hazilag.htmlItt a nyár, kezdődik a fesztiválszezon! A fesztivál szó hallatán valószínűleg mindenkinek a bohém színek és a vidámság jut eszébe, ezért egy igazán bolondos, színpompás manikűrt álmodtam meg a témához. Trend--A Baywatch-film sztárja, Priyanka Chopra csúnya photoshop-baki áldozata letthttp://www.life.hu/trend/20160621-a-vilaghiru-modell-priyanka-chopra-a-photoshop-aldozata-lett.htmlA netezők szerint az indiai Maxim magazin egy kissé túlzásba vitte a Photoshoppot, és egy műanyag babát varázsoltak a gyönyörű Priyanka Chopra-ból. Trend--Provokatív! A melltetkó most a legszexibb őrülethttp://www.life.hu/trend/20160621-a-mell-es-a-mellszel-kitetovalasa-a-legujabb-es-legszexibb-orulet.htmlA tetoválás már régóta nem csak a fiúk kiváltsága. A lányok is előszeretettel varratnak, még a legnőiesebb testrészükre is. TrendOrigoKire irigykedjünk a tökéletes teste miatt? Íme, rengeteg sztár egy helyen, ráadásul bikiniben!http://www.life.hu/trend/20160617-rihanna-a-kardashian-csajok-emily-ratajtowski-egy-helyen-raadasul-bikiniben.htmlA sztároknál már teljes gázzal tombol a nyár, hiszen egyre többen posztolnak strandolós-nyaralós képeket. Szóval itt az ideje, hogy feltérképezzük a legújabb bikinidivatot, vagy szemügyre vegyük a kedvenc celebjeinket. Vigyázat! Összeállításunk alanyai már a parton izzadva várják, hogy amíg ők barnulnak, te sárgulj az irigységtől. TrendOrigoÍgy még nem láthattuk a teniszcsillagot! Elképesztően nézett ki Serena Williamshttp://www.life.hu/trend/20160616-heti-stilusmustraban-szerepel-elle-fanning-sharon-stone-serena-williams-christina-hendricks.htmlA héten valamennyi celebnő igyekezett a legjobb formáját hozni, akár filmbemutatóról, akár díjátadóról vagy más partiról volt szó – ki több, ki kevesebb sikerrel. Nézzük, kinek hogy sikerült bevennie a vörös szőnyeget. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.