Britney Spears tud szórakozni! Ezzel ütötték el az időt a nagy melegben

Forrás: Instagram/Britney Spears -
meleg strand gyerekek szórakozás Nyár Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a gyerekeivel együtt megtalálta a legjobb programot, amit ilyen hőségben űzni lehet. Különleges vízi elfoglaltságot űztek.

Ebben a hőségben mindenki vízpartra vágyik, ugyan Britney Spears nem a tengerparton pihent, de legalább olyan jó elfoglaltságot talált magának és a gyermekeinek. Igazi élményparkban jártak, és mindent kipróbáltak, amit csak lehet. Szerencsére az énekesnő boldogságát nem felejtette el megosztani követőivel sem.

Örömhír! Megszületett Kiss Ádám első gyermeke: fotó! http://www.life.hu/csalad/20160624-kiss-adam-a-humorista-kislanya-megszuletett-itt-van-az-elso-foto-a-csoppsegrol.htmlAz ország egyik legnépszerűbb humoristája büszkén újságolta el a közösségi oldalán, hogy világra jött a kislánya. A babáról már egy fotó is felkerült! CsaládOrigoÍgy puhítsd meg a szülőket, hogy fesztiválra mehess http://www.life.hu/csalad/20160623-hogyan-puhitsd-meg-a-szuleidet-hogy-elmehess-egy-fesztivalra.htmlAz első fesztiválozás örök élmény marad – gyereknek és szülőnek egyaránt. A gyereknek a felhőtlen szórakozás miatt, a szülőknek pedig az aggodalommal fűtött álmatlan éjszakák miatt. De hogyan lehet meggyőzni egy anyukát vagy apukát, hogy elengedje csemetéjét az éjszakába? Jól bevált tippek következnek. CsaládOrigoSarah Jessica Parker végre megmutatta az ikreithttp://www.life.hu/csalad/20160623-sarah-jessica-parker-vegre-megmutatta-az-ikreit.htmlA színésznő a lányok hetedik születésnapja alkalmából rakott ki róluk egy nagyon édes fotót. Család--Megható! Dzsudzsák Balázs szívét egyetlen hölgy rabolta el http://www.life.hu/csalad/20160623-dzsudzsak-balazs-edesanyja-meghatodott-fia-felhivta-ot-a-meccs-utan-ezt-mondta.htmlSokak várakozását felülmúlta a portugálok elleni küzdelem, melynek végeredménye 3:3 lett. A sztárfocisták közül sokan azonnal telefont ragadtak. Család--Örömhír! Katherine Heigl kisbabát vár http://www.life.hu/csalad/20160623-katherine-heigl-varandos-ot-honapos-terhes-a-sztar-van-mar-ket-gyermeke.htmlAz In Touch Weekly magazin értesülései szerint a szőke színésznő öthónapos terhes. Bár a sztárnak ez lesz a harmadik csemetéje, viszont az első saját babája. CsaládOrigoFesztiválozni készül a gyerek? Szakértői tanácsok szülőknekhttp://www.life.hu/csalad/20160622-fesztivalkalauz-aggodo-szuloknek.htmlEljött egy újabb nyár, vele pedig beindult a fesztiválok időszaka. De vajon mennyi idősen menjen először egy fiatal fesztiválozni? És mit tehet egy féltő anyuka, aki idén engedi el először duhajkodni a gyerekét? Szakértői tanácsok következnek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.