Jennifer Aniston nem elkötelezett híve a melltartó viselésének - a minap New York-nak mutatta meg tökéletes melleit. 

A sztárvilág körében egyre inkább hódít a melltartó mellőzése. A napokban Kendall Jenner mászkált a ruhadarab nélkül, most pedig a nála több, mint kétszerannyi idős, de még mindig tökéletes mellű Jennifer Anistont kapták lencsevére New York-ban.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Meg kell hagyni, remek formában van a színésznő, ami nem is csoda, hiszen most tért vissza luxusnyaralásáról: a világsztár a férjével a Bahamákon pihent. Az utóbbi hetekben elindult pletykáknak is úgy fest, vége szakadt - korábban ugyanis arról írtak a magazinok, hogy a színésznő állapotos, ezért volt a bikinis fotókon apró pocakja.

Nos, úgy tűnik, ebből egyelőre semmi sem igaz, az viszont feltűnt nekünk, hogy Jen kisméretű mellei lényegesen nagyobbak lettek. Talán egy jó sebésznek köszönheti a szuper cickókat? Netán mégiscsak babát vár? Mert mint tudjuk, a terhesség elején az elsők között duzzadhatnak meg a mellek...Alig várjuk, hogy megtudjuk, mi az igazság!

Nyílt levél a melltartómhoz – avagy egy kis mellű nő kálváriája mellForrás: Dreamstime
Life.hu-tipp
Te is ismered az érzést, amikor egy hosszú nap után otthon végre leveheted a melltartódat? Vagy azt, amikor a nyári forróságban alig várod, hogy megszabadulhass a szorításából? Olvasd el egy kis mellű lány vallomását, aki örökre felhagyott a melltartóba csomagolt élettel.