Imádjuk a nyarat, imádjuk a forróságot, ez nem is kérdés. De a panel tizedik emeletén senki sem szeret 40 fokban párolódni – erre jöttek rá az alábbi praktikus kis kütyük feltalálói is. Hűtsd le magad otthonodban egy takarószellőztetővel vagy egy jeges párnával. 

Ha filléres trükkjeink nem jöttek be, avagy te még radikálisabb hűsítést szeretnél véghez vinni otthonodban, akkor tiéd a pálya, szerezz be a netről néhány praktikus – és kicsit furcsa – hűsítő berendezést. Mutatjuk, mik most a legmenőbbek. 

Forrás: Dreamstime

A pára legyen veled 

Te is imádod a párakapukat, amelyeken áthaladva a friss permet lehűti forró testedet? Na, akkor szerezz be egyet otthonodba. Ezt a mobil párásító rendszert gyakorlatilag bármire felszerelheted – bár ajánlatos inkább a teraszon vagy balkonon használni.  A leírása szerint akár 20 fokra is képes lehűteni a környezetet. 

Forrás: amazon.com

Apró, de hatékony 

A legnagyobb forróságban még az ilyen apróságoknak is tud örülni az ember. Szerezz be telefonodhoz egy USB-ventilátort. Csak rádugod a mobilodra, és pörögnek is a kis propellerek. 

Forrás: urbanoutfitters.com

Nyári szellő 

Első ránézésre kicsit fura szerkezet, de jobban belegondolva zseniális ötlet. Te is csak forgolódsz nyári estéken az ágyadban, mert a melegtől nem jön álom a szemedre? Itt a megoldás! Ez az ágyszellőztető hűvöset tart a takaró alatt és a takaró felett is. 

Forrás: amazon.com

Hűs álmokat! 

Te is mindig fordítgatod éjszaka a párnádat, hogy az egyik fele hűs lehessen? Nem kell többé! Ez a hűsítő gélpárna a megfelelő hőmérsékletet biztosítja majd neked pihenés közben. 

Forrás: amazon.com

Hogy a házi kedvenced se süljön meg 

Mi másra is vágyhatna egy bundás jószág a nyári forróságban, mint egy házikedvenc-hűsítő fekvőhelyre. Cicások, kutyások, ezt kötelező beszereznetek!  

Forrás: amazon.com