Öt praktikus találmány, amivel átvészelheted otthonodban a forróságot

Forrás: Dreamstime -
meleg otthon kánikula Nyár forróság lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk a nyarat, imádjuk a forróságot, ez nem is kérdés. De a panel tizedik emeletén senki sem szeret 40 fokban párolódni – erre jöttek rá az alábbi praktikus kis kütyük feltalálói is. Hűtsd le magad otthonodban egy takarószellőztetővel vagy egy jeges párnával. 

Ha filléres trükkjeink nem jöttek be, avagy te még radikálisabb hűsítést szeretnél véghez vinni otthonodban, akkor tiéd a pálya, szerezz be a netről néhány praktikus – és kicsit furcsa – hűsítő berendezést. Mutatjuk, mik most a legmenőbbek.

Forrás: Dreamstime

A pára legyen veled

Te is imádod a párakapukat, amelyeken áthaladva a friss permet lehűti forró testedet? Na, akkor szerezz be egyet otthonodba. Ezt a mobil párásító rendszert gyakorlatilag bármire felszerelheted – bár ajánlatos inkább a teraszon vagy balkonon használni. A leírása szerint akár 20 fokra is képes lehűteni a környezetet.

Forrás: amazon.com

Apró, de hatékony

A legnagyobb forróságban még az ilyen apróságoknak is tud örülni az ember. Szerezz be telefonodhoz egy USB-ventilátort. Csak rádugod a mobilodra, és pörögnek is a kis propellerek.

Forrás: urbanoutfitters.com

Nyári szellő

Első ránézésre kicsit fura szerkezet, de jobban belegondolva zseniális ötlet. Te is csak forgolódsz nyári estéken az ágyadban, mert a melegtől nem jön álom a szemedre? Itt a megoldás! Ez az ágyszellőztető hűvöset tart a takaró alatt és a takaró felett is.

Forrás: amazon.com

Hűs álmokat!

Te is mindig fordítgatod éjszaka a párnádat, hogy az egyik fele hűs lehessen? Nem kell többé! Ez a hűsítő gélpárna a megfelelő hőmérsékletet biztosítja majd neked pihenés közben.

Forrás: amazon.com

Hogy a házi kedvenced se süljön meg

Mi másra is vágyhatna egy bundás jószág a nyári forróságban, mint egy házikedvenc-hűsítő fekvőhelyre. Cicások, kutyások, ezt kötelező beszereznetek!

Forrás: amazon.com
Színek a konyhába - Mit használj, és mit kerülj el?http://www.life.hu/otthon/20160627-szinek-a-konyhaban-mit-hasznalj-es-mit-jobb-elkerulni.htmlA konyha az otthon lelke, a közös családi beszélgetések és persze a nagy lakomák színhelye. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, milyen színek uralkodnak ebben a helyiségben, és azok milyen hangulatot árasztanak magukból. Otthon--Centralia, a pokol tüzén égő városhttp://www.life.hu/otthon/20160627-az-egyesult-allamok-kiserteties-elhagyatott-varosai-masodik-resz.html1981-ben több mint 1000 lakosa volt, 2010-ben már csak öt főt számláltak a Pennsylvania állambeli Centralia városában. Bár a településen uralkodó körülményekhez képest még az is csoda, hogy egyáltalán maradtak itt lakosok. OtthonOrigoÖt sztárotthon, ahol szívesen vakációznánk idénhttp://www.life.hu/otthon/20160624-sztarok-luxusotthonai-ahol-szivesen-vakacioznank-a-nyaron.htmlA nyári kánikulát csak egy módon lehet elviselni: ha vakációzik az ember. A következőkben olyan nyári lakokat gyűjtöttünk össze, ahova szó nélkül elfogadnánk a meghívást. Te melyik sztár otthonában töltenéd a legszívesebben a nyarat? Otthon--Híres filmek hangulatos konyhái - Inspirációra felkészülni!http://www.life.hu/otthon/20160623-hires-filmek-hangulatos-konyhai.htmlEgy jó film nézése közben csak ritkán jut idő a díszletre, azaz a jelenetek színhelyére is odafigyelni, pedig egy-egy jól kitalált enteriőrből megannyi inspirációt lehet meríteni. A következőkben olyan filmeket gyűjtöttünk össze, amelyekben nagy hangsúlyt kapott a konyha - bátran elleshetsz egy-két lakberendezési trükköt belőlük! OtthonOrigoA világ legszebb színházaihttp://www.life.hu/otthon/20160617-a-vilag-legszebb-szinhazai.htmlAz alábbi színházépületekben garantáltan nem csak az előadásra koncentrál a közönség. Ha világ körüli útra indulnál, ezeket az építészeti remekműveket mindenképpen látogasd meg. OtthonOrigoÍgy lett Bruce Willisből vendéglátós - Sztárok luxuséttermeihttp://www.life.hu/otthon/20160608-sztarok-luxus-ettermei.htmlA sztárság csúcsán sok híresség dönt úgy, hogy megkeresett millióit egy vállalkozásba fekteti be. Vannak, akik luxusszállodákat nyitnak, mások inkább a vendéglátás felé kacsingatnak. Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt olyan luxuséttermet, amelyet hírességek alapítottak. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.