Rubint Réka gyönyörű lányával szelfizett

Forrás: Facebook/Rubint Réka oldala -
Rubint Réka szelfi Schobert Lara nyaralás születésnap edzőcipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi csajok, igazi nyári feelingben mutatták meg, hogy nem esett messze az alma a fájától.

Rubint Réka gyönyörű helyen, családjával ünnepelte születésnapját. A fitnesz ladyre ráfér a pihenés, hiszen folyamatosan pörgésben van, és az ország minden pontján átmozgatja a sportos kedvű hölgyeket, urakat. Réka, most pár nap pihenőt engedélyezett magának és egyenesen a medence partján örökített meg a vidám pillanatot, amikor összebújt Larával.

Forrás: Facebook/Rubint Réka
Tizenéves gyilkosok, áldozattá vált szülők (18+)http://www.life.hu/csalad/20160627-gyilkos-gyerekek-akik-megoltek-szuleiket.htmlSzülőnek lenni az egyik legnehezebb feladat a világon. Mindenki tökéletes édesanya és édesapa szeretne lenni, és tökéletes gyerekeket nevelni. A valóság azonban az ideális álomvilágnál sokkal bonyolultabb, sötétebb és gyakran sokkolóbb. Következzenek azok a gyerekek, akik a saját szüleik ellen fordultak. Család--Sosem látott felvétel került elő David Beckhamről és fiáról: fotó! http://www.life.hu/csalad/20160628-david-beckham-es-legidosebb-fia-egy-kepen-igy-szurkolt-edesapjanak-brooklyn.htmlA világhírű focista le sem tagadhatná, mennyire imádja a gyermekeit. Pár órája egy bájos családi fotó tűnt fel az egyik közösségi oldalon. Család--Berki Krisztián segítséget kért a Facebookján: videó! http://www.life.hu/csalad/20160628-berki-krisztian-igy-ebresztette-fel-a-kislanyat-berki-natasa-zselyke-rettentoen-cuki.htmlMár megint akkorát cukiskodott Berki Natasa Zselyke, hogy erről muszáj beszámolnunk. Édesapja tüdéri videót posztolt. Család--Ma van Kucsera Gábor és Tápai Szabina nagy napjahttp://www.life.hu/csalad/20160628-kucsera-gabor-tapai-szabina-hazassagi-evforduloja.htmlTápai Szabina és Kucsera Gábor szerelme egyszer hosszabb időre megszakadt, de kapcsolatuk második fejezete úgy tűnik egy életre szól. Család--Néha még a cuki állatok is savanyú arcot vágnak, ha az anyaságról van szóhttp://www.life.hu/csalad/20160626-neha-az-edes-cicak-es-kutyak-is-savanyu-arcot-vagnak-ha-az-anyasagrol-van-szo.htmlAz órát bámulod, remélve, hogy lassan hazaér a párod, mert kikészítettek a gyerekek... Türelmetlen vagy, és semmi másra nem vágysz, csak egy jó meleg fürdőre, és egy kiadós alvásra... Mindeközben a csemetéd csak sír, ordít, toporzékol... Ne aggódj, ettől még nem vagy rossz anya, csak rossz napod van, ráadásul nem csak velünk, emberekkel esik meg ilyesmi. Íme, 10 állat, amint éppen totálisan átérzik a helyzetedet! Család--Nicolas Cage elválik a feleségétőlhttp://www.life.hu/csalad/20160626-nicolas-cage-elvalik-a-felesegetol.htmlVálságba került Nicolas Cage és felesége, Alice Kim házassága, és úgy néz ki, hogy 12 év után elválnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.