El sem hinnéd milyen különleges "otthonban" élt Trokán Nóra

különleges Trokán Nóra Papadimitriu Athina szabad ég gyermekkor Trokán Péter jurta lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő arról mesélt, hogyan érezte magát, amikor fél évig a szabadban élt gyermekkorában. 

A Pécsi Országos Színházi Találkozón, az év színésznőjének választották Trokán Nórát, aki elárulta, még egyszer bevállalná-e a nomádabb körülményeket és élne-e jurtában.

„Igaz, mi apuval Budapesten éltünk, de volt egy időszak, amikor anyuék éppen költözésben voltak. Még nem laktak az új házban, de a régit még nem vehették át, akkor, amikor náluk voltunk, egy jurtában laktunk. Szuper élmény volt!" – mesélte Nóra, aki hosszú távra, nem költözne jurtába, de biztos benne, hogy a jövőben szeretne a természet közeli környezetben élni.

Színek a konyhába - Mit használj, és mit kerülj el?http://www.life.hu/otthon/20160627-szinek-a-konyhaban-mit-hasznalj-es-mit-jobb-elkerulni.htmlA konyha az otthon lelke, a közös családi beszélgetések és persze a nagy lakomák színhelye. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, milyen színek uralkodnak ebben a helyiségben, és azok milyen hangulatot árasztanak magukból. Otthon--Így néz ki Michael Jackson korábbi legendás lakhelye: fotó! http://www.life.hu/otthon/20160627-michael-jackson-lakhelye-sohaorszag-a-birtok-teljesen-lepusztult-lanya-tartja-karban.htmlBurjánzó növények és rothadó épületek: ez maradt a legendás sztár egykori birtokából. A kaliforniai Neverland (Sohaország) területét ma már senki sem rakja rendbe. Otthon--Öt sztárotthon, ahol szívesen vakációznánk idénhttp://www.life.hu/otthon/20160624-sztarok-luxusotthonai-ahol-szivesen-vakacioznank-a-nyaron.htmlA nyári kánikulát csak egy módon lehet elviselni: ha vakációzik az ember. A következőkben olyan nyári lakokat gyűjtöttünk össze, ahova szó nélkül elfogadnánk a meghívást. Te melyik sztár otthonában töltenéd a legszívesebben a nyarat? Otthon--A világ legszebb színházaihttp://www.life.hu/otthon/20160617-a-vilag-legszebb-szinhazai.htmlAz alábbi színházépületekben garantáltan nem csak az előadásra koncentrál a közönség. Ha világ körüli útra indulnál, ezeket az építészeti remekműveket mindenképpen látogasd meg. OtthonOrigoBarabás Évi megmutatta a csodás otthonát - Videó! http://www.life.hu/otthon/20160615-barabas-evi-csodas-otthona-lattan-leesik-az-allad-igy-nez-ki-a-musorvezeto-otthona.htmlA Fókusz csinos műsorvezetőjéről köztudott, hogy imádja a természetet és az állatokat. De vajon otthonában mennyire jelenik meg mindez? Most megnézheted! Otthon--A világ legkülönlegesebb templomaihttp://www.life.hu/otthon/20160608-a-vilag-legkulonlegesebb-templomai.htmlLehetsz vallásos vagy vallástalan, a következő épületektől valószínűleg neked is tátva marad a szád. Az alábbiakban összegyűjtöttük a világ öt legkülönlegesebb templomát. OtthonAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.