A legsokkolóbb sminkbakik, amiket soha ne kövess el

Forrás: Reddit -
sokkoló sminkbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsos fogak, túl sok pirosító, rengeteg alapozó, méteres szempillák – brutális sminkbakik, amik csak nem akarnak kihalni, így évtizedek óta sokkolják a járókelőket. 

Kylie Jenner-száj

Hiába gondolja rengeteg fiatal, hogy Kylie Jenner szája az etalon, sokaknak bizony nem áll jól. Az pláne nem, ha különböző otthoni módszerekkel nagyobbítják meg az ajkakat, de a rúzzsal felturbózott száj sem a legjobb választás.

Forrás: Instagram/ninamohan

Rúzsparák

A rúzsparák mindegyike elég kínos, úgyhogy a legjobb elkerülni őket. Az egyik ilyen például a rúzsos fog vagy az elmaszatolódás, illetve a már csak félig rúzsos, félig cserepes száj.

Forrás: Northfoto, AFP

Túl vastag vagy túl vékony szemöldök

A vastagra húzott és az egysoros, vékonyra szedett szemöldök között is van élet. Hogy pontosan mi van ott? Egy normális vastagságú, jól fésült, szépen szedett, mégis dús szemöldök.

Forrás: Instagram/badbrows_

Az arc éke a tökéletes szemöldök

A legszebb sminket is tönkreteheti egy előnytelenre szedett, nem megfelelően ápolt szemöldök. Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk, milyen is a tökéletes szemöldök.

Rengeteg alapozó

A maszkos hatás soha nem volt trendi! Ha eddig úgy gondoltad, hogy a minél több alapozó teszi igazán széppé az arcbőrödet, akkor ébresztő! A vastagon felvitt alapozótól bizony ijesztő lesz a megjelenésed.

Forrás: Youtube

Méteres szempillák

Azokat a műszempillákat, amelyek előbb érkeznek meg a találkozókra, mint te magad, nyugodtan felejtsd is el. Hiába gondolnád, a műszempilla egyáltalán nem csinál igéző tekintetet, sőt, elriasztja a férfiakat.

Forrás: Reddit

Túl sok pirosító

Ha túl sok pirosítót használsz, nemes egyszerűséggel úgy fogsz kinézni, mint egy bohóc. Ezen nincs is mit magyarázni. Tényleg érdemes erre nagyon odafigyelni, mert ha csak egy kicsit is többet viszel fel a kelleténél, már akkor röhejes hatást kelthetsz.

Lil' Kimnek sikerült a létező összes hibát elkövetnie Forrás: AFP

Rövid haj kontra hosszú haj – Melyik a szexibb a nők és a pasik szerint?http://www.life.hu/trend/20160706-rovid-haj-kontra-hosszu-haj-melyik-a-szexibb-a-nok-es-a-pasik-szerint.htmlA rövid kontra hosszú haj kérdése igencsak megosztja a közvéleményt. Vannak pasik, akik el sem tudnák képzelni, hogy rövid hajú barátnőjük legyen, mások viszont egyenesen bolondulnak a rövid hajú lányokért. De mi a véleményük erről a nőknek? Trend--Csajos estére készültök? Így sminkelj!http://www.life.hu/trend/20160706-mozdulj-ki-a-csajokkal-dogos-sminkkel.htmlCsajos estére készültök a barátnőiddel? Készíts hozzá szuper sminket, és élvezd ki a szabadtéri bulikat! Fogadd meg Várady Polett tippjeit! Trend--Nézd meg az anyját, vedd el a lányát! A világ legdögösebb anyukái és lányaikhttp://www.life.hu/trend/20160701-ok-a-vilag-legszebb-anya-lanya-parosai.htmlA világ legszebb női szinte már mind anyukák. Néhányuk lányai pedig már igencsak megnőttek, és láthatóan még édesanyjukat is túlszárnyalják szépségükkel! Nézzük, kik manapság a legszebb anya-lánya párosok. Trend--Ritka rendellenességek és betegségek a kifutón – Ők a divatvilág hőseihttp://www.life.hu/trend/20160704-melanie-gaydos-winnie-harlow-madeline-stuart-es-shaun-ross-betegseggel-rendellenesseggel.htmlSzerencsére a divat világa ma már rég nem csak a tökéletességről szól – ezt bizonyítja az is, hogy egyre több cseppet sem szokványos, a tökéletességtől pedig igencsak távol álló, de a maguk nemében mégis tökéletes modell jelenik meg a kifutókon és a divatkampányokban. Nézzük, kik ők! TrendOrigoNyári illatmámor – Burkolózz a virágok, a gyümölcsök vagy a tenger illatábahttp://www.life.hu/trend/20160704-probald-ki-a-nyar-legjobb-illatait.htmlNyáron még annak is, aki általában nem használ parfümöt, megjön a kedve, hogy egy csodás gyümölcsös, egy légiesen könnyű tengerillatú, vagy éppen egy bódító virágos illatba burkolózzon. Mutatjuk is az idei nyár kedvenceit! TrendOrigo5+1 legdurvább hiba, amit a lábad borotválása közben elkövethetszhttp://www.life.hu/trend/20160630-a-legdurvabb-hibak-amiket-labborotvalas-kozben-elkovethetsz-1.htmlIgaz, hogy mindig szeretjük pihe-puhán tartani lábainkat, de különösen igaz ez nyáron, amikor nap mint nap kitesszük őket férfiak százainak tekintete elé. De melyek a legnagyobb hibák, amiket mindenképpen el kell kerülni szőrtelenítés közben? Most eláruljuk! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.