A ritka bőrbetegséggel élő modell, Winnie Harlow a hét szépe

fashion week stílusmustra Kristen Stewart Paris Hilton Naomi Campbell Winnie Harlow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A klasszikus és az extrém csipkemegoldások mellett a csillogás sem maradt el ezen a héten. Az abszolút kedvencünk a vitiligo nevű bőrbetegséggel élő modell, Winnie Harlow outfitje lett.

A fekete csipke

Caroline Sieber stylist a hagyományosabb, klasszikusabb fekete csipkeruhára szavazott, míg Kristen Stewart az extrémebb stílus mellett döntött. Nem is állt neki rosszul ez a választás, a haja azonban kicsit sokkolt minket. Talán a 90-es években volt divat agyon-hullámcsatozni a frizurákat.

Caroline Sieber, Kristen Stewart Forrás: AFP

Kinek a választása jön be jobban?

A legcsillogóbbak

Paris Hilton manapság egészen jól öltözködik. Ez az aranyosan csillogó ruha is jól állt neki, és látszik, hogy jól is érzi magát benne. Hasonlóan elegáns vonalat hozott a héten Naomi Campbell is, akinek szintén mesésen állt a ragyogó estélyi.

Paris Hilton, Naomi Campbell Forrás: Northfoto

Kinek a választása tetszik jobban?

Aki nagyot és aki kicsit villantott

A hét legnagyobb villantását Tallia Storm mutatta be a Tarzan premierjén. Az oldalt igencsak sokat mutató ruha a divatrajongó közönséget is megosztotta, van, aki szerint vagány, mások szerint viszont már közönséges. Margot Robbie választásáról ez egyáltalán nem mondható el, ő még a keblei szélét is elfedte egy nude betéttel, amitől ízléses, de még mindig sejtelmes az összhatás. Imádjuk!

Margot Robbie, Tallia Storm Forrás: Northfoto

Kinek a villantása tetszik jobban?

Kedvencünk

A héten az abszolút kedvencünk Winnie Harlow lett. A ruhájának a színe és a mintája is telitalálat, nagyon illett a modellhez.

Winnie Harlow Forrás: Northfoto, AFP

Ritka rendellenességek és betegségek a kifutón – Ők a divatvilág hősei

Szerencsére a divat világa ma már rég nem csak a tökéletességről szól – ezt bizonyítja az is, hogy egyre több cseppet sem szokványos, a tökéletességtől igencsak távol álló, de a maga nemében mégis tökéletes modell jelenik meg a kifutókon és a divatkampányokban. Nézzük, kik ők!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.