Naomi Campbell nevetségessé tette magát az Empire State Building tetején

modell szupermodell bohóc Naomi Campbell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden tartották Amerikában a jeles piros orr napot, így Naomi Campbell is feldobta az esemény szimbólumát, a bohócorrot így és pózolt egy kicsit az Empire State Building tetején.

Naomi Campbell ritkán mutatja meg a vicces oldalát, de ez most sikerült! Ráadásul mindezt egy jó cél érdekében. A Red Nose Day, azaz

a piros orr nap az adakozásról szól.

A BBC hozta létre ezt az alapítványt, amely pénzt gyűjt az elesettek számára. Olyan sztárok kampányoltak mellette mint Gwyneth Paltrow, Keira Knigthley, Claudia Schiffer, Stella McCarney és most Naomi is.

Forrás: NORTHFOTO/ZUMA Wire/Bryan Smith

A 45 éves Naomi Campbell most már anya akar lenni

A szupermodell elismerte, hogy most áll készen arra, hogy egy teljesen új fejezetet nyisson az életében, és anya legyen! A teljes cikket itt elolvashatod!

Ryan Gosling nevetésétől tuti elélvezelhttp://www.life.hu/sztarok/20160524-ryan-gosling-nevetes-kozben-is-jol-nez-ki.htmlElőször is szögezzük le, hogy Ryan Gosling mindig jól néz ki, ha ezzel nem értesz egyet, akkor ne is olvass tovább! Szóval, ha lelkesen bólogatsz, akkor jól figyelj, mert az állításunkat a most következő videó is megerősíti... TV + Sztárok--Uma Thurman egy durva csóktámadás áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-uma-thurman-egy-csoktamadas-aldozata-lett.htmlA legtöbb ember csak álmodozik arról, hogy egy világsztárral csókolózzon. Nos, egy vállakozó álma valósággá vált, amikor 175 ezer euróért vett egy pár belépőjegyet, az öröm hevében pedig Uma Thurmant is sikerült lekapnia. TV + Sztárok--Végre megérkezett a Szívek szállodája plakátjahttp://www.life.hu/sztarok/20160520-vegre-megjelent-a-szivek-szallodaja-plakatja.htmlMostanában nem telik el úgy nap, hogy ne derülne ki egy újabb infó a Szívek szállodája folytatásáról. A legújabb fejlemény pedig, hogy végre megszületett a plakát és a cím is! TV + Sztárok--Mihalik Enikő fenekét csak egy szál semmi választotta el attól, hogy mindenki lássahttp://www.life.hu/sztarok/20160513-csupasz-popsival-ment-vacsorazni-mihalik-eniko.htmlSzerencsésnek érezhették magukat azoka a férfiak, akik ott vacsoráztak, ahol nemrég Mihalik Enikő is megjelent. A gyönyörű modell ugyanis egy átlátszó ruhában lépett be az étterembe. TV + Sztárok--Coco Austin melleinél csak a pocakja nagyobbhttp://www.life.hu/sztarok/20160509-coco-austin-pocakja-es-mellbimboi-is-megkuzdottek-a-szexi-kontosevel.htmlCoco Austint főleg a meztelenkedős képei tették ismertté, és ezen újdonsült anyaként sem kíván változtatni. Anyák Napja alkalmából például egy elég merész kismama fotóval kedveskedett rajongóinak. TV + SztárokAFPBeyoncé anyja sem hagyta szó nélkül a Jay Z hűtlenségéről szóló pletykákathttp://www.life.hu/sztarok/20160509-beyonce-anyja-sem-hagyta-szo-nelkul-a-jay-z-hutlensegerol-szolo-pletykakat.htmlBeyoncé édesanyja, Tina Knowles sem tudta megállni, és ő is elmondta a véleményét lánya legújabb, vizuális albumáról, na és persze az ezt övező pletykáról, miszerint Jay Z megcsalta Beyoncét a rejtélyes Beckyvel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.