A meglepő részletek, a furcsa megoldások, a villantások és a botrányos fellépőruhák hete volt ez. De nézzük meg mindezt képekben!

Meglepő részletek

Laura Whitmore a Star Trek legújabb részének európai premierjén jelent meg egy csodás fehér, aszimmetrikus ruhában. Az övén egy érdekes részlet bújik meg: egy jaguárnak vagy gepárdnak tűnő díszítő elem, ami kissé furcsa összhatást eredményez. Blake Lively egy virágokból kirakott pamacsokkal gazdagított rövid ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. A várandós celebnő még ezt is tökéletesen tudta viselni. 

Laura Whitmore, Blake LivelyForrás: Northfoto,AFP

Érdekes megoldások

Sofia Boutella szintén a Star Trek premierjének vörös szőnyegén jelent meg egy meglepő darabban. A fekete csipkeruha alá csak egy bugyit vett a színésznő, ami megosztotta a divatrajongókat. Talán egy térd fölé érő alsószoknya jobb választás lett volna. A síelő legenda, Lindsey Vonn csillogó nadrágjához egy furcsa palásttal érkezett, amit még Superman is megirigyelt volna tőle. A meglepő az egészben, hogy nem is állt rosszul neki.  

Sofia Boutella, Lindsey VonnForrás: AFP

Akiknek nem sikerült

Kristen Stewart újra csalódást okozott, kissé barokkos, tüllel, bőrrel, fodrokkal kombinált ruhája nem volt a legjobb választás. A héten a másik kevésbé jól sikerült outfitet Zendaya mutatta be. Az amúgy igencsak jó ízléssel megáldott énekesnő ezúttal szexi bőrnadrágjához egy hatalmas masnit vett fel. 

Kristen Stewart, ZendayaForrás: AFP, Northfoto

Akik mellbedobással kerültek be
Rumer Willis és Kara Del Toro voltak a hét dekoltázskirálynői. Míg Demi Moore és Bruce Willis lánya még a diszkrétebb változatot mutatta be, addig Kara Del Toro elég sok mindent kitett. 

Rumer Willis, Kara Del ToroForrás: Northfoto,AFP

Britney Spears és a fellépőruhák  

Ezen a héten kicsit kikacsingattunk a vörös szőnyegről, ugyanis sokadszorra jönnek szembe velünk azok a fotók, amelyeken az egykori tinibálvány, Britney Spears látható koncert közben. Tény, hogy az énekesnő teste sokat változott az elmúlt évekhez képest, amikor is kissé elhanyagolta magát, és azzal is tisztában vagyunk, hogy a színpadi látvány mindig valami többet, látványosabbat, csillogóbbat igényel, de Britney Spears túlmegy a határon. Úgy látszik, ő is azon sztárok táborát erősíti, akik soha nem tanulnak meg öltözködni.

Britney SpearsForrás: Northfoto