Kulcsár Edina édesanyja olyan, mint egy szexi tinédzser: fotó!

édesanya fotó dögös Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina fotós édesanyjával, Krisztinával poszolt egy szeretgetős fotót, melyen látszik, milyen harmóniában vannak ők ketten.

Az pedig elképesztő, hogy olyan, mintha egyetlen év sem lenne közöttük. A fotó láttán egyértelmű, kitől örökölte a szépségét Edina. Meg nem mondanánk, hogy a képen anya és lánya látható, inkább tippelnénk két testvérre, akik imádják egymást. A sztár édesanyja egyszerűen elképesztően dögös, így a világ második legszebb lányának választott modell mindig büszkén oszt meg néhány közös felvételt.

With my Mom! #storymagazin #cover #motherdaughter #photoshoot #swimwear #CLZ #calzedonia @calzedonia @vivienborzi @anitaheizer_makeup_artist

Edina Kulcsar (@edinakulcsar_official) által közzétett fénykép,

Kulcsár Edina: „Úgy alakult, hogy anyu lett a legjobb barátnőm”

A gyönyörű szépségkirálynőt és édesanyját, Krisztinát az anyák napja kapcsán faggattuk kapcsolatukról, egymáshoz fűződő jó és rossz élményeikről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.