Hamarosan férjhez megy Katalin hercegné húga, Pippa Middleton, aki a frigynek hála jegyet vált a földi mennyországba. Vőlegénye ugyanis olyan életet kínál a leendő feleségének, amilyenről Katalin álmodni sem mer.

Bár Katalin hercegné dúskál a házasságával kéz a kézben járó kiváltságokban, van amit ő sem tehet meg. Nem bújhat el a nyilvánosság elől, a legrosszabb napjain is mosolyognia kell, és

még álmában sem feledkezhet meg a protokollról.

Húgát, Pippát azonban nem kötik gúsba a szabályok, eljegyzésének köszönhetően pedig - ha volt egyáltalán - egy életre megoldódott minden anyagi problémája.

Pippa MiddletonForrás: AFP/Miguel Medina

Mint arról beszámoltunk, Pippa Middleton nemsokára férjhez megy, ráadásul nem is akárkihez: jövendőbelije, James Matthews ugyanis az egyik legjobban jövedelmező befektetési cég ügyvezető-igazgatója, akinek a vagyona közel százmilliárd forintra tehető és

ez az évek során minden bizonnyal csak növekedni fog.

Katalin hercegnőForrás: AFP/Ben Stansall

A brit királyi családhoz közelálló források szerint Katalin ezért is féltékeny a húgára, hiszen neki visszafogott életet kell élnie, míg Pippa teljesen hétköznapi emberként viselkedhet, hiszen közvetlenül nem tagja a brit uralkodóháznak.