Igazságtalanság! Jennifer Lopez 47 évesen is bombanő

Forrás: Instagram/Jennifer Lopez -
szexi dögös Jennifer Lopez születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A latin díva vasárnap ünnepelte 47. születésnapját. Ennek örömére teljesen testhez simuló ruhába bújt. Jennifer Lopeznek nincs oka panaszra, közel az ötvenhez is irigylésre méltó az alakja.

Jennifer Lopez után még mindig megfordul minden férfi, de így van ez már évtizedek óta. A latin díva vasárnap töltötte be 47. életévét, amikor megint bebizonyította, hogy ő még mindig egy igazi bombázó. Szombati buliján mindenki ott volt, aki valamit is számít, természetesen Kim Kardashian is tiszteletét tette.

Forrás: Instagram/Jennifer Lopez

Jennifer Lopez egy testhez simuló kezeslábasban mutatta meg mindenkinek elképesztő idomait, de ezt már megszokhattuk tőle. Korábban is előszeretettel ejtette ámulatba alakjával rajongóit, hol egy hófehér ruhában, hol egy ezüst csodában.

5+1 trükk, amivel tartósabb lesz nyáron a sminkedhttp://www.life.hu/trend/20160717-trukkok-amivel-tartosabb-lesz-nyaron-a-smink.htmlBizony nem csak a hőérzetünk változik nyáron, hanem bőrünk igényei is. Így fontos tudni, hogy mivel ápolhatjátok ilyenkor a bőrötöket, illetve mit tehettek annak érdekében, hogy a sminketek a legnagyobb kánikulában is tartós legyen. Trend--Újabb merénylet Németországban: Szíriai menedékkérő robbantotta fel magáthttp://www.life.hu/trend/20160725-sziriai-menedekkero-robbantotta-fel-magat-ansbachban-bajororszagban.htmlEgy olyan 27 éves szíriai férfi robbantott vasárnap éjjel a bajorországi Ansbachban, aki menedéket kért Németországban, de kérelmét elutasították - jelentette be hétfő hajnalban Joachim Hermann bajor tartományi belügyminiszter.TrendOrigoRihanna alakítja az áldozatot a hitchcocki zuhanyjelenetbenhttp://www.life.hu/trend/20160724-rihanna-alakitja-az-aldozatot-a-bates-motel-sorozat-befejezo-evadanak-zuhanyjeleneteben.htmlA filmtörténet egyik legborzongatóbb jelenetében, Alfred Hitchcock Psycho című thrillerjének egy új feldolgozásában Rihanna alakítja az áldozatot, egy Marion Crane nevű motelvendéget, akit zuhanyozás közben szúrnak le – jelentették be a Bates Motel című tévésorozat producerei. Trend--Arab férfi lopta meg Debreczeni Zitáthttp://www.life.hu/trend/20160724-arab-ferfi-torte-fel-debreczeni-zita-instagram-fiokjat.htmlEgy arab férfi törte fel Zita Instagram-profilját, amit több mint százezren követtek - írja a Blikk. TrendOrigoMagyar Nagydíj: Hamilton nyert, rekordot döntött, és vezet az összetettbenhttp://www.life.hu/trend/20160724-hamilton-nyert-forma-1-es-magyar-nagydij-2016.htmlA világbajnoki címvédő Lewis Hamilton nyerte vasárnap a 31. Forma-1-es Magyar Nagydíjat.TrendBemutatkoztak az Anna-bál szépeihttp://www.life.hu/trend/20160724-setakocsikazason-mutatkoztak-be-vasarnap-balatonfureden-a-191-anna-bal-szepei.htmlSétakocsikázáson mutatkoztak be vasárnap Balatonfüreden a 191. Anna-bál legszebbjei, a bál szépe, Kriveczky Villő, valamint udvarhölgyei, Gorosics Csenge és Káplár Fanni. Valamennyien elsőbálozók. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.