Bridget Jones-on nem fog az idő- Renee Zellweger felkerült a kortalan színésznők listájára

Bridget Jones Bridget Jones babát vár Renée Zellweger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 10 éve már annak, hogy a világ első számú béna szinglije, Bridget Jones esetlen történetével és naív szerelmi viszonyaival belopta magát a szívünkbe. 

Egy évtized után sem kopott a fénye a bénácska szingli sztorinak, főszereplőjéről, Renee Zellwegerről nem is beszélve. A gyönyörű színésznőn nem fog az idő. A napokban Jamie Lee Cutris estélyén járt a sztár, ahol a fotósok bámulatos képeket készítettek róla. Az örökifjú szingli megformálója karcsú, ránctalan és stílusos. Egy világsztárnak nem is kell ennél több. A képek önmagukért beszélnek.

Forrás: AFP

Hamarosan itt a Bridget Jones 3. része

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, A Grace klinika sármos sztárja, Patrick Dempsey is szerepet kapott a Bridget Jones naplója harmadik részében Renée Zellweger és Colin Firth oladalán. A színész Instagram oldalán tett közzé egy képet a forgatási helyszínről, mely mellé a következő sorokat intézte: "Szeretek Angliában dolgozni. Renée és Colin remek munkatársak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.