Julianne Hough pizzát eszik, és mégis szuperkarcsú - elárulta, hogy csinálja

színésznő Julianne Hough protein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő mindig nagyon izmos és karcsú volt, első ránézésre az ember azt hinné, csak sanyargatja magát a filmsztár. Pedig dehogy!

A színésznő nemrég az egyik életmódmagazinnak mesélt arról, ő hogyan tartja magát formában. "19 évesen még gyilkoltam a testem: annyit ettem, amennyit muszály volt, és napi 2-3 órát edzettem. Ha most megnézem a régi fotóimat, elszörnyedek, úgy néztem ki, mint egy gyerek."

Forrás: Ethan Miller / Getty Images North America / AFP

A szőke sztár elmondta azt is, ma már megbékélt az alakjával, a formáival, erősnek és fittnek érzi magát. De csak nevet, amikor a fotói alatt a kommentelők azt írják, könnyen lehet neki ilyen teste, biztosan nem eszik pizzát.

"Pedig eszem, hiszen az a kedvenc ételem! Vallom, hogy időnként simán lehet enni ilyesmiket, feltéve, ha az ember figyel az edzésre és a hétköznapokban az étkezésre. Én igyekszem semmi olyat nem megenni, amit dobozban árulnak: a kedvesemmel sok fehérjét eszünk és zöldségeket. A csirkemell brokkolival jöhet, de nemrég lazacot készítettünk rozmaringgal, citrommal, paradicsommal, brokkolival - isteni volt."

Tények és tévhitek: minden, amit a génmódosított élelmiszerekről tudni kellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160804-minden-amit-a-genmodositott-elelmiszerekrol-tudni-kell.htmlA génmódosított élelmiszerekről sokat lehet hallani mostanában, de azt kevesen tudják, valójában mit is takar pontosan az a fogalom, hogy valami génmódosított. Ez Zsír!OrigoMilyen igaz! A szülés utáni testről írt hatásos üzenetet Anne Hathaway http://www.life.hu/ez-zsir/20160809-anne-hathaway-szineszno-marciusban-szult-a-testerol-irt-hatasos-uzenetet.htmlVannak azok a nők, mint Heidi Klum és Gisele Bündchen, akik a szülés után két nappal már kifutón lehetnek. És vannak a többiek, akik közé Anne Hathaway is tartozik. Ez Zsír!--Tényleg egészséges a pokémonvadászat, vagy átvertek minket?http://www.life.hu/ez-zsir/20160805-tenyleg-vannak-egeszsegugyi-elonyei-a-pokemon-go-oruletnek.htmlIgaz, hogy a telefonos alkalmazás megmozgatja az embereket, de ennél egészségesebb módszerek is vannak arra, hogy kialakíthassuk a mozgás szeretetét. Ez Zsír!OrigoBritney Spears igazi istennővé gyúrta magát: szuperszexi klip! http://www.life.hu/ez-zsir/20160808-britney-spears-fantasztikus-alakja-van-a-sztarnak-igy-meg-sosem-lathattad-az-enekest.htmlHol vannak már azok az idők, amikor Britney Spears komoly súlyproblémákkal küzdött. A világsztár csúcsformában van! Ez Zsír!OrigoIgen jó formában van a 41 éves Natalie Imbrugliahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160808-nagyon-csinos-natalie-imbruglia-enekesno-bikiniben.html40 felett sem lehet panasz a világsztár alakjára. Ez Zsír!--Izmos pasivá gyúrta magát Brooklyn Beckhamhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160809-izmos-pasiva-gyurta-magat-brooklyn-beckham-victoria-es-david-beckham-fia.htmlA korábban kissé piszkafa Brooklyn Beckham mára komoly izmokat növesztett. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.