Megdöbbentő! Molesztálták az amerikai színésznőt

Footloose színésznő Julianne Hough erőszak molesztálás bántalmazás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes titkokat árult el a múltjáról Julianne Hough, a Footloose sztárja. A színésznőt gyermekként fizikailag és lelkileg is molesztálták.

Mindössze 10 éves volt Julianne Hough, amikor egyedül maradt Londonban, ahol táncosnak tanult, miközben szülei Amerikában, Utah-ban éltek. Ebben az időszakban a jólfejlett, felnőtt nőnek tűnő lányt kihasználta a környezete. "Fizikailag és lelkileg is molesztáltak többen is" - árulta el. "Egy érzékeny kislány voltam felnőtt külsővel. Sokan visszaéltek a helyzetemmel, holott én csak szeretetre vágytam. A helyzet csak romlott, amikor serdülőkorba értem" - emlékezett vissza szörnyű élményeire a ma 24 éves színésznő, aki próbálja elfelejteni a történteket, de az emlékei mégis hatalmas erővel törtek rá legújabb filmje, a Safe Heaven forgatása közben, amelyben egy bántalmazott lányt alakít, aki brutális exbarátjától menekül. "Az egyik jelenetben nem tudtam türtőztetni magam. Az egyik pillanatban még nevettem, a másikban már zokogtam. Azt hiszem, hogy ez a pillanat sok mindent a felszínre hozott és segít részben feldolgozni a múltamat."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.