Köztudott, hogy a modellek élete nem csupán siker és csillogás, mégis az eddig látott reality műsorokban eddig nem találkozhattunk a valósággal. De ennek vége, mivel a Miss International-szépségekről készült showban megismerhetjük a szépségek igazi gyötrelmeit is.

A Miss International stábjának hála beleshetünk a kifutók kulisszái mögé, ráadásul nem akármilyen műsorról beszélünk, mivel a show alapvetően arra épül, hogy megtudjuk milyen nehézségeket kell leküzdeniük a Miss International Hungary versenyzőinek, akik közül

csak három győztes kerülhet ki.

Forrás: Youtube

Meister Natália és Kemény Dávid vállalkozása igazán örvendetes, főleg, mert videóikkal azt mutatják be, hogy a koronára áhítozó lányoknak olyan akadályokkal kellett szembenézniük, mint a rúdtánc, akrobatikus kánkán, balett, modern versenytánc, hastánc, valamint

a pszichológiai terror sem állt távolt a szervezőktől:

a versenyzőktől elvették a telefonjaikat, hüllőkkel kellett fotózkodniuk, vagy ki kellett próbálniuk, hogy milyen érzés a lábuk helyett kerekesszékkel közlekedni.

Végül pedig következzenek a nyertesek: a ceglédi Borics Berta lett a Miss Face of Beauty, a szabadkai Pásztor Noémi kiérdemelte a Miss Grand címet, és Hartó Rebeka lett a Miss International Hungary.