Hosszú Katinka gyermekként hibázott: megbukott az első úszóviszgáján

úszónő sportoló Hosszú Katinka nagypapa RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úszónő családja végigkísérte a sportoló Rióban végbement versenyeit. A legnagyobb rajongó azonban mégis a nagypapa, aki minden nap hajnalban kelt a kisunokája kedvéért. 

Laci bácsi szerint Katinka egy igen szorgalmas és okos kislány volt, akinek tehetségére már akkoriban felfigyeltek az edzők. A nagypapa hamar a szárnyai alá vette a fiatal lányt, sőt többször is együtt úsztak. Bár az úszónő igyekezett tökéletesen teljesíteni, nála is előfordult, hogy hibázott. Persze ezt családja sosem rótta fel neki - írja a Story Magazin.

Forrás: AFP/Martin Bureau

"A korosztályából mindig kiemelkedett, hozta a jó eredményeket a versenyeken is. De az első úszóvizsgáján megbukott! Nagyon szépen elrajtolt, jól fordult, gyönyörűen úszott, de

a végén nem jutott be a célba, hanem mint aki jól végezte dolgát, elfordult, és kiúszott a partra.

Megbuktatták, de én csak nevettem a parton: ebből a lányból biztos, hogy lesz valaki" - nyilatkozta büszkén a nagypapa. A Rióban legeredményesebb magyar olimpikon, Hosszú Katinka a három arany, egy ezüst és egy váltóban megszerzett 6. helyezés után 136,4 millió forintot kap.

Damu Rolandnak megint dolga lesz a rendőrséggel?http://www.life.hu/sztarok/20160818-damu-rolandnak-dolga-lesz-a-rendorseggel-feljelentettek-amiert-nem-fizette-vissza-a-tartozasat.htmlDamu Roland nem tudott könnyen egyenesbe jönni szabadulása után, és állítólag azóta sem. Feleségével, Edinával anyagi gondokkal küzdöttek, amire a megoldás a kölcsön volt. Edina egyik barátnője állítja, Damu 100 ezer forintot kért tőle, amit azóta sem kapott vissza. TV + Sztárok--Romantikus fotót posztolt Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20160817-igy-mulatott-dukai-regina-a-jol-megerdemelt-vakaciojan.htmlA gyönyörű modell számára a nyaralás az év egyik legboldogabb időszaka, ezt pedig világosan tükrözik a legutóbb, Spanyolországban készült fotói is. Dukai Regina ragyog a boldogságtól! TV + SztárokOrigoSarka Kata helyére lépnének - Ráindultak a nők Hajdúrahttp://www.life.hu/sztarok/20160817-hajdu-peter-rengeteg-bokot-kap-a-facebookon-noktol.htmlHajdú Péter és Sarka Kata házassági válságáról mindenkinek van véleménye. Van, aki egyikük, van, aki másikuk mellett foglal állást, sokak pedig a békülésükért szurkolnak. De nem mindenki. Néhány kommentelő már most szívesen Kata helyébe lépne... TV + SztárokOrigoHiába győzködték, Adele nem hajlandó énekelni a Super Bowl szünetébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160815-hiaba-gyozkodtek-adele-nem-hajlando-enekelni-a-super-bowl-felidejeben.htmlA 2017-es amerikaifutball-bajnokság szervezői hiába győzködték a brit énekesnőt, hogy a Super Bowl híres félidejének ő legyen az egyik fellépője. Adele azonban határozottan nemet mondott. TV + Sztárok--Vakáció! Így nyaralt együtt Demcsák Zsuzsa a családjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160815-bekukkantottunk-demcsak-zsuzsa-maganeletebe.htmlDemcsák Zsuzsa a gyerekeivel és barátaival nyaralt, raadásul a Mokka műsorvezetője nemrég egy erről készült fotóval lepte meg az internetezőket a Facebook-oldalán. TV + SztárokOrigoZimány Linda az extra frizurára esküszikhttp://www.life.hu/sztarok/20160815-zimany-linda-igy-oltozkodik-a-modell-kulonleges-fesztivalszettel-rukkolt-elo-a-szigeten.htmlAz egykori modell híres arról, hogy minden évben egy-egy különleges szettel csekkol be hazánk egyik legnagyobb zenei fesztiváljára. Idén ki is faggatuk, hogy választja ki a megfelelő öltözéket, sőt korábbi élményeit is górcső alá vettük. Íme: TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.