Kenderesi Tamás nem is olyan laza, mint amilyennek tűnik?

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
úszó Michael Phelps Kenderesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Elfáradtam, rám férne pár sajtburesz!" - Nos igen, az előbbi mondat már lemoshatatlanul Kenderesi Tamás nevéhez tapadt, ez is hozzájárult ahhoz, hogy a magyarok a szívükbe zárták a laza srácot. Ám édesanyja szerint félreismertük a fiát: nem is olyan laza, mint hisszük.

A 200 méteres pillangóúszás olimpiai döntőjében bronzérmet szerző Kenderesi Tamásra az egész ország felfigyelt.

Természetesen az úszó édesanyja büszkén mesélt Tomiról.

"Még fel sem fogtuk, mi történt. Alapvetően érzékeny személyiség, családközpontú, neki fontos, hogy tartsuk a kapcsolatot. Ez volt az első olyan verseny, amikor teher nélkül úszott. Végre ki tudott jönni a valós énje" - magyarázta, majd azt is hozzátette, hogy 19 éves fia valahol még mindig gyerek.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Az a legjellemzőbb rá, hogy kitartó. Ha valamit elhatároz, megcsinálja. A magánélet és a sport az ő esetében nem választható külön. A napnak nagyon kevés része olyan, amikor nem az úszással foglalkozik, A külső szemlélő úgy gondolhatja, hogy egy buliőrült srácról van szó, a valóság azonban egész más" - mondta az asszony a hot! Magazinnak.

Gyászba borult Eva Mendes élete: a színésznő bátyja meghalthttp://www.life.hu/csalad/20160818-szornyu-gyasz-arnyekolja-be-eva-mendez-eletet.htmlNehéz időszakon van túl Eva Menes: elvesztette bátyját, majd nem sokkal később életet adott kislányának. A színésznő most először beszélt minderről. CsaládOrigoRubint Réka lánya, egy az egyben az édesanyja hasonmásahttp://www.life.hu/csalad/20160817-rubint-reka-lanya-egy-az-egyben-edesanyja-hasonmasa.htmlHihetetlen, de Rubint Rékát és 13 éves lányát, Larát elnézve nehéz felfedezni a különbségeket. A kislány szinte kiköpött mása anyukájának. Nézzétek csak! CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMeglepő fordulat! Johnny Depp hivatalosan is az elvált férfiak klubját erősítihttp://www.life.hu/csalad/20160817-johnny-depp-hivatalosan-is-az-elvalt-ferfiak-klubjat-erositi.htmlJohnny Depp és Amber Heard válása óriási botránnyal kezdődött, és menet közben rengeteg szaftos részlet is nyilvánosságra került. Mindenki arra számított, hogy a méltatlan válóper hosszú ideig elhúzódik majd, de nem így lett: a sztárpár a hírek szerint meglepő gyorsasággal elvált. Család--Döbbenetes hasonlóság! Cristiano Ronaldo tiszta anyjahttp://www.life.hu/csalad/20160816-most-mar-tudjuk-kire-hasonlit-cristiano-ronaldo.htmlA sztárfocista egy igazán különleges Instagram-fotóval ajándékozott meg minket. A képen az édesanyjával, édesapjával, és kisfiával látható. Így végre az is kiderült, hogy kire is hasonlít a sztárfocista! CsaládOrigoDavid Beckham kislánya cinkosa: a felesége előtt falazott Harpernekhttp://www.life.hu/csalad/20160803-david-beckham-a-tenyeren-hordozza-kislanyat-es-victoria-elott-falazott-harpernek.htmlElolvadtunk David Beckham legutóbbi fotójától: 4 éves lánya, Harper eldugta édesanyja cipőjét, és megkérte édesapját, hogy ne árulja el. CsaládAFPÍme egy férfi, akinek 27 felesége és 145 gyereke vanhttp://www.life.hu/csalad/20160803-ime-egy-ferfi-akinek-27-felesege-es-145-gyereke-van.htmlA Kanadában élő Winston Blackmore 27 feleséggel és 145 gyerekkel büszkélkedhet, és azt állítja, hogy ellenzi a többnejűség legalizálását, mivel ez a nők kizsákmányolását jelenti. Mindenesetre mi megnéznénk egy családi vacsorát... Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.