Rába Tímea, egykori szépségkirálynő fantaszikus formában van, nehéz elhinni, hogy legidősebb gyermeke már 22 éves. A fiú hatalmas lépésre szánta el magát, amitől édesanyja nem éppen boldog.

Rába Timi fia, a 22 éves Márk elhatározta, hogy összeköltözik a barátnőjével. A fiatalok saját maguknak kerestek lakást, mindent ők intéztek. Márk dolgozni fog, saját magának teremti elő ezután mindazt, amire szüksége van.
 

Rába TímeaForrás: Facebook/Rába Tímea

Az édesanya szerint ezzel semmi baj nincsen akkor, ha a megfelelő időben történik, de esetükben nem ez a helyzet:
"Tisztában vagyok vele, hogy ez az élet rendje, a fiatalok idővel kirepülnek és megpróbálnak a saját lábukra állni, önállósodni. A probléma csak azzal van, ha ez nem a megfelelő időben történik. Szíven ütött a döntése, nem számítottam rá, mert azt gondolom, még a tanulásnak, a jövőépítésnek lenne itt az ideje. A barátnőjével azonban úgy döntöttek, hogy önálló életre vágynak" - nyilatkozta a Borsnak.

Az ex-szépségkirálynő nem próbálta meg maradásra bírni a fiát, inkább sokat beszélget vele, elmondja neki, hogy mire számíthat, milyen problémák adódhatnak. Az új helyzet főként Márk testvéreinek, a 14 éves Ninának és a 8 éves Noelnek lesz furcsa, hiszen ők hárman nagyon jó testvérek, szoros a kapcsolatuk.