Döbbenet! Így fogyott le 150 kilót a túlsúlyos férfi

Forrás: Instagram/possiblipat -
séta fogyás hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akárhogy dobott le évek alatt 150 kilót Pasquale "Pat" Brocco. 

Az arizónai Pasquale "Pat" Brocco, aki most már "Possible Pat" -nek nevezi magát, 3 évvel ezelőtt kezdett új életet: akkor közölték vele az orvosok, hogy a súlya 274 kiló, a vérnyomása és a koleszterinszintje pedig emiatt nagyon magas, így gyakorlatilag veszélyben van az élete. A férfi ekkor döntött a változás mellett.

Forrás: Instagram/possiblipat

"A gyomrom lent lógott a combjaimnál, melleim is lifegtek, gusztustalan voltam" - vallotta a férfi, aki különleges dologra szánta el magát: bármikor éhséget érzett, elsétált a tőle egy mérföldre lévő szupermarketbe, és vissza. Naponta háromszor megtette ezt a távot, többet sétált, mint életében bármikor. Ennek meg is lett az eredménye: 90 kilótól szabadult meg.

A következő lépés az edzőterem és az új étrend volt: a 31 éves férfi sportolni kezdett, és a napi 11 ezres kalóriabevitelt 2250-re csökkentette. Hitt a változásban, és mindenféle műtét nélkül, 3 év alatt el is érte célját: lefogyta magáról gyakorlatilag az összes súlyfelesleget.

Hogy mi volt a titka? Állandóan csak a célja lebegett a szeme előtt, és akármi történt, hitt abban, hogy meg fogja tudni valósítani álmát. Mára Pasquale 124 kiló lett, Instagram oldalát 90.000 ember követi, akiket nap mint nap ösztönöz posztjaival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.