Nem akárhogy dobott le évek alatt 150 kilót Pasquale "Pat" Brocco. 

Az arizónai Pasquale "Pat" Brocco, aki most már "Possible Pat" -nek nevezi magát, 3 évvel ezelőtt kezdett új életet: akkor közölték vele az orvosok, hogy a súlya 274 kiló, a vérnyomása és a koleszterinszintje pedig emiatt nagyon magas, így gyakorlatilag veszélyben van az élete. A férfi ekkor döntött a változás mellett.

Forrás: Instagram/possiblipat

"A gyomrom lent lógott a combjaimnál,  melleim is lifegtek, gusztustalan voltam" - vallotta a férfi, aki különleges dologra szánta el magát: bármikor éhséget érzett, elsétált a tőle egy mérföldre lévő szupermarketbe, és vissza. Naponta háromszor megtette ezt a távot, többet sétált, mint életében bármikor. Ennek meg is lett az eredménye: 90 kilótól szabadult meg. 

A következő lépés az edzőterem és az új étrend volt: a 31 éves férfi sportolni kezdett, és a napi 11 ezres kalóriabevitelt 2250-re csökkentette. Hitt a változásban, és mindenféle műtét nélkül, 3 év alatt el is érte célját: lefogyta magáról gyakorlatilag az összes súlyfelesleget.

Hogy mi volt a titka? Állandóan csak a célja lebegett a szeme előtt, és akármi történt, hitt abban, hogy meg fogja tudni valósítani álmát. Mára Pasquale 124 kiló lett, Instagram oldalát 90.000 ember követi, akiket nap mint nap ösztönöz posztjaival.