Anne Hathaway kisbabája egyre cukibb: hatalmasat nőtt a sztárcsemete

Anne Hathaway fotó kisbaba cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a színésznő eddig nagyon ritkán engedett betekintést a magánéletébe, most egyre több felvétel készül róla és a családjáról. 

Ahogy mi is beszámoltunk róla, Anne Hathaway első gyermekéről végre megjelentek az első fotók. A színésznő mostanság semmi másra nem koncentrál, csak az ő és a kicsi egészségére. Nemrég New Yorkban sétálgatott a férjével és a gyermekével, akiről újabb ennivaló felvételek készültek. Jonathan hatalmasat nőtt az elmúlt hónapokban, sőt lassan látszik, hogy nagyon hasonlít az édesanyjára.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Jwny Siny

A büszke édesanya a jelek szerint teljesen kivirult, és még mackónadrágban is pompásan fest. Kiváncsian várjuk, hogy a csöppségnek vajon lesz-e kistesója a közeljövőben.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Jwny Siny

Gyűjti a béna kalapokat Anne Hathaway

Nincs ronda nő, csak "érdekes" - tartja a mondás. Na, ugyanez igaz Anne Hathaway sapkáira is. A gyönyörű színésznőnek úgy tűnik, új szenvedélye van: gyűjti a béna fejfedőket. A minap például ebben a barna csodában jelent meg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.