Anne Hathaway baba kisfiú szülés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas örömhír érkezett Anne Hathaway és férje, Adam Shulman háza tájáról: a párnak megszületett első gyermeke. A kisfiú március 24-én jött világra, de szülei csak most közölték a hírt rajongóikkal.  

A 33 éves gyönyörű színésznő, Anne Hathaway egészséges kisfiúnak adott életet még március 24-én, a pár azonban csak most közölte a nagyvilággal az örömhírt. A boldog szülők a babának a Jonathan Rosebanks Shulman nevet adták az E! News információi szerint. Kíváncsian várjuk az első babafotókat!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2016 BEimages. No use without permission./Matt Baron/Bei/Shutterstock

Anne Hathaway és férje még 2008-ban kezdtek el randizni egymással, eljegyzésüket pedig három év múlva, 2011-ben jelentették be. Az esküvőre egy évvel később, 2012-ben került sor, de boldogságukra csak most, kisfiuk megszületésével került korona.

Elképesztő luxus - Nézz be Anne Hathaway új otthonába!

Míg a legtöbb kismama a babaszoba, vagy -sarok berendezésével van elfoglalva az utolsó hónapokban, addig a világhírű színésznő egy vadonatúj New York-i lakást vásárolt az előkelő Upper West Side környéken. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.