Közel tíz éve szállt ki a Barátok közt sorozatból Deutsch Anita, akit hét éven keresztül Szi­lágyi Andreaként ismert az egész ország. A színésznő 2004-ben között házasságot a szintén a szériában szereplő Kinizsi Ottóval, akivel azóta is boldog kapcsolatban élnek, két közös gyermekükkel, a 11 éves Emmával és a hatéves Hannival.

"Soha nem bántam meg egy pillanatig sem, hogy hat éve feladtam a színészi karriert, és Ottóval úgy döntöttünk, én maradok itthon a gyerekekkel. Ottó nagyon tehetséges ember, akit most hagyok, hogy kibontakozzon. Aztán lehet, hogy néhány év múlva nekem is adódik egy ilyen lehetőségem" - árulta el a Blikknek Anita, aki bár már nincs mindennap képernyőn, a színházban és az edzőtermekben gyakran találkozhat vele a közönség.

Deutsch AnitaForrás: RTLKLUB

Nem most van a színészi karrierem a csúcspontján, ezzel tisztában vagyok. Nem vagyok állandó tagja egyik társulatnak sem, de ha időm engedi, szívesen elvállalok egy-egy darabot. Imádok játszani, színpadon lenni, és bevallom, gyakran hiányzik ez a világ. Nem vagyok elégedetlen, és nagyon boldog az életem,

de lelkileg fáj, hogy színésznőként kicsit háttérbe szorultam.

De tudom, most a gyerekek a legfontosabbak, aztán ha egyszer úgy adódik, nagyon szívesen visszatérek bármelyik hazai színházba! Nyilván az évek előrehaladtával ez egyre nehezebb, de tele vagyok tervekkel – sóhajtott Anita, aki három éve spinracingedzőként órákat is ad.

Anita a spinning szerelmeseForrás:

"A színpad mellett a sport a másik nagy szenvedélyem, és szerencsés vagyok, hogy ezt is a munkámnak tekinthetem. Sajnos egy lábsérülés ­miatt mostanában már kicsit kevesebb edzést tarthatok. Mindig megtalálom az arany középutat, hogy a gyerekeimmel is legyek, és ebben a szakmában is dolgozhassak" – árulta el Anita.