A szigorú tekintetű Máté Kriszta szemei ma már csillognak a boldogságtól, ami nem is csoda! Boldog házasságban él, és két rendkívül okos, valamint kitartó gyermek édesanyja. Ennek ellenére ő örökké kételkedik saját magában.

Máté Krisztával ma már nem nagyon találkozhatunk a képernyőn, inkább a háttérben tevékenykedik, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy visszalépett volna. Komoly műsor producereként dolgozik, emellett boldog házasságban él és a gyermekire is büszke lehet.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Mindkét csemetéje karatézik, ráadásul egészen magas színvonalon űzik ezt a sportot, ami miatt a tévés rendkívül büszke anya, habár dicsekedni nem szokott. Az viszont örökké kérdés benne, hogy ő a maximumot nyújtja-e. "A Keresem a családom című műsor, amelynek producere vagyok, gyakran szembesít azzal, hogy egy anya döntéseinek súlyát egy gyerek az élete végéig hurcolja" - mondta Máté Kriszta a Best Magazinnak, aki üdvözíti azt az egyre népszerűbb trendet is, hogy nem kell tökéletesnek lenni. "Felszabadító, mert maximalista vagyok, mindig a tökéletességre törekszem, így sohasem érzem elég jó anyának magam" - mondta a tévés, aki a szerepléstől is tiltja a gyermekeit. "Azt gondolom, fontos, hogy önmaguk sikerével szerepeljenek majd, és ne a szüleik miatt" - árulta el Máté Kriszta.