Máté Krisztina:”Soha nem érzem elég jó anyának magam”

Fotó: Polyák Attila - Origo -
anyaság család Máté Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szigorú tekintetű Máté Kriszta szemei ma már csillognak a boldogságtól, ami nem is csoda! Boldog házasságban él, és két rendkívül okos, valamint kitartó gyermek édesanyja. Ennek ellenére ő örökké kételkedik saját magában.

Máté Krisztával ma már nem nagyon találkozhatunk a képernyőn, inkább a háttérben tevékenykedik, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy visszalépett volna. Komoly műsor producereként dolgozik, emellett boldog házasságban él és a gyermekire is büszke lehet.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Mindkét csemetéje karatézik, ráadásul egészen magas színvonalon űzik ezt a sportot, ami miatt a tévés rendkívül büszke anya, habár dicsekedni nem szokott. Az viszont örökké kérdés benne, hogy ő a maximumot nyújtja-e. "A Keresem a családom című műsor, amelynek producere vagyok, gyakran szembesít azzal, hogy egy anya döntéseinek súlyát egy gyerek az élete végéig hurcolja" - mondta Máté Kriszta a Best Magazinnak, aki üdvözíti azt az egyre népszerűbb trendet is, hogy nem kell tökéletesnek lenni. "Felszabadító, mert

maximalista vagyok, mindig a tökéletességre törekszem, így sohasem érzem elég jó anyának magam"

- mondta a tévés, aki a szerepléstől is tiltja a gyermekeit. "Azt gondolom, fontos, hogy önmaguk sikerével szerepeljenek majd, és ne a szüleik miatt" - árulta el Máté Kriszta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.