transzvesztita Eurovíziós Dalfesztivál előadó Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szakállas nőt két éve ismerte meg a világ, amikor megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált. Ha akkor nem lett volna szakálla, tényleg el tudta volna hitetni mindenkivel, hogy ő egy törékeny díva, mostanra azonban valami megváltozott.

Az osztrákok transzvesztita sztárja az Eurovízió döntöjében testhez simuló, aranyszínű estélyiben adta elő győztes dalát, és utána is nőies darabokban jelent meg a nyilvánosság előtt. A legfrissebb fotókon azonban egyre többször szerepel keleties, de férfiasabb darabokban. Nem tudjuk mi történt, de az biztos, hogy valami megváltozott: a szakállas énekes veszített nőies bájaiból. Talán meggondolta magát?

feelin #abfab in @tomrebl #theunstoppables

conchitawurst (@conchitawurst) által közzétett fénykép,

Így szabadulhatsz meg egyetlen mozdulattal 15 kilótólhttp://www.life.hu/trend/20160902-szoftver-a-testi-hibak-javitasara.htmlÍgy sminkelj, ha szőke a hajad!http://www.life.hu/trend/20160901-smink-szoke-hajhoz-varady-polettol.htmlVajna Timi fekete angyalként, hatalmas keblekkel pózol http://www.life.hu/trend/20160902-vajna-timi-burning-man-fesztivalon-vett-reszt-andy-vajna-felesege-dogos-fotok.htmlTopmodellek és topgázsik – Ők a leggazdagabb és legszebb nők a világon!http://www.life.hu/trend/20160901-a-leggazdagabb-topmodellek-listajat-2016ban-is-kiadta-a-forbes-magazin.htmlTücsi egy szál szexi bikiniben búcsúztatja a nyarathttp://www.life.hu/trend/20160901-tucsi-a-musorvezeto-bikinis-kepekkel-es-napozassal-bucsuztatta-a-nyarat.htmlLegszebbnek választották a 6 éves magyar kislányt: bájos fotó! http://www.life.hu/trend/20160901-hat-eves-kislany-gyermekszepsegversenyen-nyert-el-jo-helyezest-egy-magyar-lany.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.