Mellbimbót és alsóneműt villantott Kim Kardashian: Egyszerre!

fűző fehérnemű kim kardashian New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celeb újabb és újabb szettekkel sokkolja a rajongóit, de a szó legrosszabb értelmében. A sztár ugyanis mostanság rászokott az alakformáló fehérneműkre, és úgy tűnik, hogy sajnos ez egy ideig így is marad.

Mint arról beszámoltunk, Kim Kardashian szettjei mostanság eléggé kiverik a biztosítékot. Azon nem is kéne meglepődnünk, hogy a celeb ismét kirakta méretes domborulatait, azon viszont már inkább, hogy a szépséget legtöbbször már csak alakformálókban láthatjuk. Ez most sem volt másképp, ráadásul Kim valamiért úgy gondolta, hogy egy köntössel dobja fel a dresszét,

a papucsról már nem is beszélve.

Forrás: NORTHFOTO/AKM/GSI Media/Agny Tyja

Hiába az amerikai celebek bármit megtehetnek- akármit vesznek is fel, legyen az bármennyire polgárpukkasztó, azonnal divatot is teremtenek vele. Ezen fotó láttán biztosan sokan beállalják majd az alsómenűs outfiteket. (Azért a szőrös kis papucsért mi is odavagyunk!)

Végtelenül szomorú Kim Kardashian

Kim Kardashiannak megvalósult az egyik legrosszabb rémálma...A teljes cikket elolvashatod itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.