Eszenyi Enikő és édesanyja egy képen – a megszólalásig hasonlít édesanyjára a színésznő

Forrás: MTI/Kallos Bea -
édesanya fotó színésznő Eszenyi Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszenyi Enikő mindig is arra törekedett, hogy megóvja magánéletét a nyilvánosságtól, ám most egy ritka kivételnek lehetünk tanúi: a színésznő közös képet posztolt édesanyjával.

A Vígszínház igazgatója a minap édesanyjával és annak barátnőjével látogatott el a Pozsonyi Piknikre, és egy erről készült fotóval örvendeztette meg a rajongóit.

Forrás: Facebook

Mint a képen is látszik, Enikő ragyog a boldogságtól, amihez valószínűleg az is hozzájárult, hogy

nemrég egy régi álma vált valóra,

ugyanis egykori mestere, Kapás Dezső novelláiból több kisfilmet is rendez.

„Kapás Dezső 52 évesen hunyt el, nagyon hiányzik minden növendékének, sokat kaptunk tőle. Két megjelent novelláskötetében humorral kevert lírával mesél gyermekkori szorongásairól. Az Anyám halálai és a Papírkosár novellái egyedi, szatirikus hangon szólalnak meg. Régóta tervezem, hogy Dezső írásaiból filmet rendezzek”mesélte egykori mesteréről Eszenyi Enikő.

A világ legsikeresebb asszonyai: Eszenyi Enikő

A Vígszínház igazgatójának 2009. február 1-jén nevezték ki. A Forbes magazin szerint ő a legbefolyásosabb magyar nő kultúra kategóriában. A teljes cikket itt elolvashatod!

Katalin hercegné repes a boldogságtól: újabb lánykérés a palotábanhttp://www.life.hu/csalad/20160907-ferjhez-megy-katalin-hercegne-egyik-legnagyobb-bizalmasa.htmlEgymást érik a jobbnál jobb hírek a brit királyi család háza táján. Nemrég bejelentették, hogy Kate Middleton húgát, Pippát eljegyezték, a napokban pedig a hercegné legnagyobb bizalmasának, Natasha Archernek ujjára húzták fel a gyűrűt. Család--Sarka Kata fia még nem áll készen az iskolakezdésre?http://www.life.hu/csalad/20160906-sarka-kata-fia-meg-nem-all-keszen-az-iskolakezdesre.htmlHajdú Péter és Sarka Kata kisebbik gyermeke, Dávid első osztályos lett, így nem csoda, hogy nagy az izgalom a családban. Bár Katának többen is javasolták, hogy várjanak még egy évet az iskolakezdéssel, a szépség azonban másképp döntött. Család--Szinetár Dóráék kislánya egyelőre nem készül színészi pályárahttp://www.life.hu/csalad/20160906-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-kislanya-egyelore-nem-keszul-szineszi-palyara.htmlSzinetár Dóra és Bereczki Zoltán kislánya, Zorka már általános iskolás Ennek örömére szülei nemrég egy közös fotóval rukkoltak elő. Sőt, a büszke édesapa azt is elárulta, hogy lánya imádja az iskolát, ám egyelőre nem kacérkodik a színészettel. CsaládOrigoRendezték a viszonyukat: Nicole Kidman végre találkozott lánya férjévelhttp://www.life.hu/csalad/20160823-egy-ev-multan-vegre-rendezodott-nicole-kidman-viszonya-a-lanyaval-vagy-megsem.htmlElég sok rejtély övezi az egykori sztárpár, Tom Cruise és Nicole Kidman kapcsolatát az örökbefogadott lányukkal. A 23 éves Bella egy éve ment hozzá az IT-szakember férjéhez, de szülei nem mentek el az esküvőre. Nemrég azonban Nicole végre találkozott a vejével. Család--Hoppá! Szabó Zsófi végre megmutatta a nővéréthttp://www.life.hu/csalad/20160812-szabo-zsofi-megmutatta-a-noveret.htmlA szőke szépség nemsokára átnyergel az RTL Klub új valóságshow-jába, a Nyerő Párosba, de nagy örömünkre mostanság is hallat magáról: legutóbb például a nem kevésbé bájos nővérét mutatta meg a nyilvánosságnak. Nézzétek csak! CsaládOrigoMi történt Paul McCartney és lánya között? Nem felhőtlen a legendás zenész boldogságahttp://www.life.hu/csalad/20160805-paul-mccartney-ismet-a-felesegevel-kettesben-nyaralt.htmlMint egy szerelmes kamasz, úgy pancsolt a 74 éves Paul McCartney feleségével, az 56 éves Nancy Shevellel Nápolyban. Azonban a Beatles-legenda vakáció sorozatának statisztikái alapján felvetődött egy kérdés: A zenész miért nem nyaral soha együtt az előző házasságából született lányával?! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.