Azt hittük, hogy Kim Kardashianról már semmi meglepő nem fog kiderülni, de tévedtünk!

A világ leghíresebb és egyben leggazdagabb reality celebjéről, Kim Kardashianról köztudott, hogy imádja magát fotózni, és ezt általában meg is mutatja rajongóinak. Naponta frissül a celebmami fotótára, és szinte elárasztja velük a közösségi oldalait. Kim minden létező fotómegosztó oldalon aktívan jelen van, ami valljuk be, nem kis teljesítmény.

Selfish in Mexico

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

Most pedig a grúz sztár férje, Kanye West olyan információt közölt, amibe beleszédült a mi fejünk is. Állítása szerint hites asszonykája a 4 napos mexikói nyaralásuk alkalmával összesen 6000 szelfit lőtt magáról. Ez napi 1500 fotó, amit ha leosztunk kijön, hogy óránként 125 képet készít. Na ez aztán már tényleg nem semmi!

Napi 1500 fotóból választja ki a sztár azt a néhány tucatot, amit majd ellát effektekkel és kilő a hálóra.

#ad Hey Guys! LuMee cases are featured today as Amazon’s Prime Deal of the Day. Best deal ever! #PrimeDay #LuMee amzn.to/29kDDyJ

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép,

A kérdés minössze az, hogy van ideje a Kardashian klán leghíresebb tagjának minderre? Köztudottan napi két órát sminkel (aztán biztos többször percekig igazítja is), majd öltözködik, aztán pedig 10 órát alszik szigorúan...a maradék 12 órája elég produktív lehet. Le a kalappal előtted Kimi!