A Life.hu egyik sztárszerzője egy évvel ezelőtt elveszítette a kisbabáját. Most viszont örömmel tudatta a nagyvilággal, hogy újra anyai örömök elé néz. 

Som-Balogh Edinának már van egy gyermeke, Noel, aki biztosan örül majd a kistesó érkezésének. A műsorvezető és párja tavaszra várja a baba érkezését, ám a neméről egyelőre nem derült ki információ. A kismama a Life.hu-nak örömmel mesélt a terhességről és leendő csemetéjéről. 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

 "Igen, a hír igaz: három hónapos terhes vagyok. Egyből tudtam, hogy megfogant a baba, nem lepődtem meg a dolgon. Sokáig küzdöttünk a dologért, de a jelek szerint a pici most érezte, hogy eljött az ideje. Nagyon reméljük, hogy minden rendben lesz, az első vizsgálatok alapján mindketten jól vagyunk. Teljesen mindegy, hogy kisfiú vagy kislány lesz, mi mindenképp örülni fogunk neki. A kisfiam, Noel már alig várja a baba érkezését, minden ultrahang vizsgálaton jelen van - mondta az édesanya, aki először tartott a dologtól, hiszen egy évvel ezelőtt elveszítette a babáját. "Nagyon féltem tőle, hogy megismétlődik a múlt, először nem is éltem bele magam teljesen. Hiszek abban, hogy a baba akkor fog megszületni, amikor meg kell születnie." - nyilatkozta a műsorvezető.