Vastag Tomit egészen fiatalon, az X-Faktor első szériájában ismerhette meg a közönség. A fátyolos hangú sztár azóta nem csak énekesként, hanem színészként is csillogtatja tudását. Néhány hónapja pedig magánéletében óriási változások történtek.

Az X-Faktor egykori felfedezettje bár még nagyon fiatal, mégis csodálatos családot tudhat magáénak. Megnősült és a közelmútlban megszületett első kisifia is.

A fiatal énekes már a kezdetektől kivette a részét a gyerekvállalásban, még a szülőszobán is fogta kedvese kezét.

Forrás: TV2

"A terhesség kilenc hónapját egy férfi máshogyan éli meg, mint egy nő, ilyenkor mi valahogyan kívülről szemléljük a történéseket. Egy férfiemberben akkor alakul ki a valós érzelmi kötődés a gyermekéhez, amikor először a kezében tartja őt, és ez nálam sem volt másképp. Az érzelmek és a felelősségtudat napról napra erősödik bennem, nem egy pillanat alatt történik mindez. Átértékelődtek a fejemben a dolgok: csak annyit akarok változtatni, amennyit kell. Elsősorban egy bohém, bohókás apuka szeretnék lenni." -mesélte el Tomi  a hot! Magazinnak adott interjújában.

"Igyekszem jó férj és apa lenni, figyelek a feleségem vágyaira és gondolataira, valamint a sajátjaimra is. Bevallom, rengeteg hibám van, nem is akarok még felnőni. Nem is célom, hogy jobb legyek, a tökéletesség még számomra is unalmas, ezért is nem törekszem rá."- magyarázta az énekes.