Nick Nolte borzalmas állapotban van: nagyon lerobbant a színész

Forrás: Northfoto -
kinézet hízás elhanyagolt Nick Nolte
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tényleg döbbenetes, amilyen állapotban van a 75 éves színész, Nick Nolte. Túl azon, hogy meghízott, már a megjelenésére sem ad az egykor jóképű sztár.

Nick Nolte sokáig a legszexisebb színészek közé tartozott. Az persze természetes, hogy 75 éves korára már nem az a macsó, aki egykor volt, de ezt az ápolatlan megjelenést semmi nem indokolja. A színészt néhány nappal ezelőtt kapták lencsevégre Malibuban, kinézete tényleg megdöbbentő.

Nick Nolte Forrás: NORTHFOTO

Az egykor ünnepelt sztárnak pedig minden oka meglenne a boldogságra, ennek ellenére nem lehetne róla azt állítani, hogy ragyog, sőt! Nick Nolte finoman szólva is meglehetősen lerobbant, és nagyon úgy tűnik, egyáltalán nem is törekszik arra, hogy formába hozza magát. Ahogy múlnak az évek, csak egyre rosszabbul néz ki.

Forrás: NORTHFOTO
Micsoda combok! Villantott Rod Stewart 45 éves neje, Penny Lancasterhttp://www.life.hu/trend/20160928-villantott-rod-stewart-45-eves-neje-penny-lancaster.htmlA világsztár 45 éves felesége az idő múlásával egyre dögösebb. Trend--Így használd az ősz trendszíneit a szemhéjadon!http://www.life.hu/trend/20160927-igy-hasznald-az-osz-trendszineit-a-szemhejadon-larion-oscar-sminktippjei.htmlŐsszel az erőteljesebb szemhangsúlyos sminkek kerülnek fókuszba. A szezon kedvenc árnyalatai között találjuk a földszínek mellett a padlizsánt, a mályvát, a lilák fantasztikus árnyalatait, a kobaltkéket, a khakit, a mélyzöld árnyalatait, a narancsot, a rozsdabarnát, a feketét és a káprázatos, színes csillámokat. Nézzük a három legerőteljesebb irányzatot, ami 2016 őszén uralkodó! TrendOrigoIstenien áll a zöld szín Katalin hercegnőnek - íme, a bizonyíték!http://www.life.hu/trend/20160928-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-csodaszep-zold-ruhaban-volt-kanadaban.htmlKatalin hercegnő Kanadában bemutatja gardróbja legszebb darabjait: íme egy újabb menő designer ruha! Trend--Gwyneth Paltrow smink nélkül ünnepli 44. születésnapjáthttp://www.life.hu/trend/20160928-gwyneth-paltrow-szineszno-smink-nelkul-unnepli-44-szuletesnapjat.htmlA világsztár ma 44 éves, ám félcentis vakolat helyett smink nékül ünnepel. Jól is teszi! TrendOrigoMennyit változott Hosszú Katinka négy olimpia alatt? Nézd meg!http://www.life.hu/trend/20160928-nezd-meg-mennyit-valtozott-12-ev-alatt-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka nevét mára túlzás nélkül az egész világ ismeri. Az Iron Lady sikerszériája hosszú ideje töretlen, számos éremmel a háta mögött joggal nosztalgiázott az úszónő. Trend--Így sminkelj, ha Mérleg a csillagjegyed!http://www.life.hu/trend/20160926-igy-sminkelj-ha-merleg-a-csillagjegyed-larion-oscar-sminktippjei.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Mérleg havában születtél. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.