Megszületett Blake Lively és Ryan Reynolds második gyermeke

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano -
családbővítés szülés Blake Lively Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életet adott második gyermekének a gyönyörű Blake Lively, vagyis megszületett a sztárpáros 22 hónapos lányának, Jamesnek a kistestvére.

A pici New Yorkban látta meg anapvilágot, de a szülők egyelőre sem a baba nemét, sem a nevét nem tették közzé - írja a People magazin.

Blake Lively és Ryan Reynolds Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

Gratulálunk a családbővítéshez!

Brangelináék szétmentek - Maradtak még álompárok Hollywodban?http://www.life.hu/csalad/20160929-angelina-jolie-es-brad-pitt-valasa-alomparok-hollywoodban.htmlEgy korszak ismét lezárult. Talán nem túlzás azt állítani, hogy 11 évvel ezelőtt az egész világ a szintén álompárnak számító Jennifer Aniston és Brad Pitt különválásán szörnyülködött, akiknek szakítását egy csábító harmadik, a gyönyörű Angelin Jolie okozta. Jolie és Pitt egymásra talált, több mint egy évtizedik kitartottak jóban-rosszban, féltucat gyereket neveltek együtt és most úgy tűnik, minden összedőlt. Az élet azonban nem áll meg, bár úgy tűnik nekik nem sikerült, azért akadnak még évtizedek óta együttélő álompárok Hollywoodban. CsaládAFPImádnivaló kismamafotót posztolt Olivia Wildehttp://www.life.hu/csalad/20160930-kismama-fotot-posztolt-olivia-wilde-instagram-oldalan.htmlA 32 éves színésznő második gyermekét hordja a szíve alatt. Kisfia Otis Alexander két éve született, pár hét múlva pedig a kistestvér is megérkezik a családba. Család--16 éves koráig lavórban fürdött Zoltán Erikahttp://www.life.hu/csalad/20160930-zoltan-erika-beszelt-valasarol-es-arrol-is-hogy-16-eves-koraig-hogyan-kellet-elnie.htmlAz énekesnő őszintén beszélt válásáról és arról is, hogy 16 éves koráig milyen körülmények között kellett élnie, mikor apja elhagyta a családot és csak édesanyja fizetéséből tudtak élni. Család--Patrick Dempsey verte első, 26 évvel idősebb feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20160930-patrick-dempsey-verte-26-evvel-idosebb-feleseget-rochelle-rocky-parker-szinesznot.htmlA szívtipró Patrick Dempsey már túl van egy házasságon. 18 évesen ismerkedett össze az akkor 44 éves Rochelle Parker színésznővel, azonban kapcsolatuk nem volt harmonikus: a nyilvánosságra került jogi dokumentumok szerint a színész verte a nőt.Család--Szembe megy a hagyományokkal Völgyi Zsuzsihttp://www.life.hu/csalad/20160929-a-kismama-elarulta-hogy-nem-a-csaladi-hagyomany-alapjan-kapja-a-kicsi-a-nevet.htmlVölgyi Zsuzsi úszik a boldogságban! Nemrég jelentették be férjével, hogy kisbabát várnak, és már a nevét is tudják. CsaládOrigoZabálnivaló! Nagyközönség előtt szólalt meg Sarolta hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20160930-nagykozonseg-elott-szolalt-meg-sarolta-hercegno-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-kislanya.html A kis hercegnő nem túlságosan szégyenlős: Kanadában szólalt meg sok-sok ember előtt Vilmos és Katalin pici lánya. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.